În loc de speranță, liderul turc i-a promis unei fetițe triste o moarte onorabilă

Ultima actualizare:

    În loc să-i dea o speranță fetiței, Erdogan i-a promis o moarte onorabilăFoto: Twitter
În loc să-i dea o speranță fetiței, Erdogan i-a promis o moarte onorabilăFoto: Twitter

Propaganda ân favoarea liderilor este în continuare ridicată la rang de cinste în anumite state. Turcia lui Recep Erdogan este un exemplu predilect. Președintele turc a făcut în cadrul unui discurs o afirmație controversată. Felul în care își tratează propriii cetățeni care și-ar da viața pentru el, este de-a dreptul scandalos.

Momentul bizar a fost făcut public de cotidianul Russia Today. Recep Erdogan, liderul Turciei, a ținut un discurs propagandistic, în cadrul unui congres al partidului aflat la putere, cel al Dreptății și Justiției, cu scopul de a câștiga și mai mult sprijin public pentru o operațiune militară în Siria care urmează să fie declanșată.

La un moment dat, o fetiță îmbrăcată în uniforma militară a Forțelor Speciale (beretele cafenii), i-a atras atenția fiindcă era atât de copleșită de emoții, încât a pufnit-o plânsul. Președintele turc a invitat-o atunci pe scenă lângă el, dar micuța nu își putea potoli plânsul.

„Uitați ce avem noi aici. Fetițo, ce faci tu aici? Avem propriile noastre berete cafenii, dar aceștia nu plâng niciodată. Are și un drapel turc în buzunar...Dacă este martirizată (ucisă), vom pune un steag deasupra ei, cu voia lui Allah. Ea este pregătită pentru orice, nu-i așa?”, a întrebat-o Erdogan pe fetiță care abia i-a răspuns afirmativ, printre hohotele de plâns.

Președintele turc a inițiat deja comanda unei ofensive militare împotriva orașului Afrin, principalii vizați fiind kurzii. Operațiunile militare sunt deosebit de costisitoare, iar în prezent, nu mai sunt atât de necesare, iar din acest motiv, liderul turc încearcă să obțină cât mai mult sprijin popular pentru a menține pe poziții starea de război cu etnicii kurzi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net