Letizia, cea mai sexy regină din Europa! A făcut furori într-o rochie mini

letizia_3.jpg

regina letizia spania sexy
Soția regelui Felipe a uimit din nou
Foto: Splashnews

Regina Letizia (43 de ani) a Spaniei este una dintre cele mai frumoase personalități cu sânge albastru. Soția regelui Felipe este un etalon de stil pentru femeile din lumea întreagă. Superba șatenă este cunoscută pentru faptul că nu urmează protocolul regal și se îmbracă așa cum crede de cuviință, fără să-i pese că este criticată pentru că arată „prea multă piele”.

Față de alte femei cu sânge albastru, regina Letizia nu se sifește să își arate formele. Într-o rochie albă și mulată, semnată de Hugo Boss, soția regelui Felipe a făcut furori la Ceremonia Fundației Consejo Espana-India, care a avut loc la Muzeul de Arheologie din Madrid, marți (12 iulie), potrivit cotidianului britanic Daily Mail.

regina_letizia.jpg

regina letizia spania sexy
Regina Letizia a purtat o rochie Hugo Boss
Foto: Splashnews

 

Letizia este o regină atipică. Și o demonstrează nu doar prin outfit-urile ei nonconformiste, dar și prin proiectele în care se implică.  Nu îi pasă de eticheta regală pe care o poartă, iar asta a făcut-o să fie iubită de spanioli, care în trecut o criticau drept fiind doar „o față frumoasă” și nimic mai mult.

 

letizia2.jpg

regina letizia spania sexy
Letizia este una dintre cele mai frumoase regine din lume
Foto: Splashnews

 

În timp ce familia regală a fost acuzată de excese financiare, Letizia a fost mereu cu picioarele pe pământ, datorită orginilor ei modeste: părinţii ei, divorţaţi, vin din clasa mijlocie, iar regina nu avea nicio legătură cu aristocraţia spaniolă înainte de a-l cunoaşte pe Felipe. Este cea mai frumoasă regină din Europa și poate și cea mai apropiată de oamenii „de rând”, deoarece nu a uitat de unde a plecat.

letizia4.jpg

regina letizia spania sexy
Soția regelui Felipe nu ține cont de protocolul regal
Foto: Splashnews

 

Loading...

Citește și