Lansare iPhone 6 și iWatch – ultimele detalii și video hands-on

Ultima actualizare:

iPhone 6 se lansează în această seară de la ora 20.00, ora României. Apple va prezenta pentru prima dată două telefoane, cu ecrane de 4,7 inci și 5,5 inci. De asemenea, ne așteptăm și la un ceas inteligent.Iată cele mai importante detalii pe care le știm despre iPhone 6, iWatch și iOS 8 până acum.

iPhone 6

Sunt câteva lucruri sigure cu privire la iPhone 6, pe lângă multe alte bănuieli și falsuri. În mod cert, va avea un ecran mai mare cu o rezoluție mai mare. Dincolo de existența unui iPhone de 5,5 inci, cel care înlocuiește actuala linie va avea display de 4,7 inci. Camera a fost îmbunătățită, fără să știm precis câți megapixeli va avea, iar printre funcționalități probabil că nu se vor număra filmarea 4K sau fotografierea RAW, ca la unele modele Nokia.

iPhone 6 de 5,5 inci ar urma să aibă o rezoluție de 2.208×1.242 pixeli. Astfel, imaginea ar fi împărțită după cum se vede în imaginile de mai jos, fiind disponibile mai multe informații. Totuși, asta înseamnă că aplicațiile vor trebui actualizate pentru a rula bine pe noul telefon, lucru de care dezvoltatorii vor trebui să se preocupe.

Citește mai multe detalii tehnice despre iPhone 6

iPhone 6 vine cu iOS 8 și cu un pachet Health Kit pentru fitness și monitorizarea sănătății. Odată cu 2014, Apple va avea și gadgeturi purtabile care să „comunice“ cu telefonul și tableta companiei. Nu știm încă dacă iWatch vine odată cu iPhone 6 sau cu iPad. Un alt amănunt cunoscut despre iPhone 6 este că va avea o construcție nouă, diferită de iPhone 5s, dar păstrează cititorul de amprente Touch ID.

iWatch

Chinezii au publicat un videoclip despre care spun că ar arăta iWatch-ul, un device elegant și circular. În imagini se vede un ceas cu buton inclus, care are tehnologia TouchID.Ceasul ar putea costa 400 de dolari în SUA Videoclipul poate fi aici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net