Kate și-a reluat îndatoririle regale. Arată minunat după trei nașteri!

kate-middleton-sotia-printului-william-marea-britanie-vizita-la-scoala-elevi-copii-corp-frumos-dupa-trei-nasteri.png

kate middleton vizita scoala elevi
Kate și-a reluat îndatoririle regale, marți, când a vizitat o școală din Londra, unde a stat de vorbă cu elevii și profesorii

Kate Middleton (36 de ani) și-a reluat îndatoririle regale, după doar cinci de la nașterea Prințului Louis. Ducesa de Cambridge arată minunat după cele trei nașteri pe care le-a avut. În plus, soția Prințului William (36 de ani) a rămas la fel de modestă ca și până acum.

Kate Middleton s-a întors oficial la „serviciu”, după ce marți a făcut o vizită la Școala Sayers Forest din Londra, unde a stat de vorbă cu elevii și profesorii de aici.

Ceea ce se poate lesne observa este faptul că soția Prințului William arată minunat la doar cinci luni după ce i-a dat naștere celui de-al treilea copil al cuplului, Prințul Louis: talie de viespe, picioare tonifiate și abdomen cât se poate de plat.

Kate și-a reluat îndatoririle regale într-o pereche de cizme deja celebre

Kate Middleton a afișat același zâmbet cald și natural, dar și o coafură nouă, având părul mai scurt decât la ultima sa apariție în public.

Ducesa de Cambridge a îmbrăcat o ținută lejeră, de toamnă, compusă dintr-un pulover verde, la fel ca geaca de deasupra, o pereche de blugi skini, maro și o pereche de cizme, pe care le poartă de mulți ani. De altfel, Kate este renumită pentru modestia ei, purtând de mai multe ori aceeași pereche de pantofi sau aceeași ținută. Evident că de pe inelarul stâng n-a lipsit celebrul inel de logodnă care a fost al soacrei sale, Prințesa Diana.

Kate Middleton a devenit Ducesa de Cambridge, în anul 2011, după căsătoria cu Prințul William, moștenitorul Coroanei Britanice.

Kate și William au împreună trei copii: Prințul George, în vârstă de 5 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de 3 ani, și Prințul Louis, în vârstă de 5 luni.

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1