Kate a primit un titlu onorific după ce și-a pozat cei doi copii adorabili

kate.jpg

kate middleton
Kate Middleton a devenit membru onorific al Societății Fotografice Regale
Foto: Getty

Kate Middleton (34 de ani) este în continuare plină de surprize. Pasiunea Ducesei de Cambridge pentru fotografie i-au adus un titlu onorific distinct în Familia Regală. Totul se datorează pozelor pe care le-a făcut celor doi copii adorabili ai ei.

Kate Middleton a devenit membru onorific al Societății fotografice Regale după ce a făcut mai multe poze superbe Prințului George și Prințesei Charlotte, precizează The Mirror.

charlotte_1.png

printesa charlotte
Pasiunea lui Kate pentru fotografie se reflectă în capturile realizate copiilor ei
Foto: Rex Features

Kate este cam singura membră a Familiei Regale a cărei activitate este acum asociată cu acțiuni de caritate educative și care promovează arta fotografică și îi sprijină pe fotografi. Ce-i drept, inițial, Ducesa a încălcat tradiția și a fost primul membru al Familiei Regale care a făcut o poză oficială propriului nou-născut, mai exact Prințesei Charlotte. Fotografia care a făcut atunci senzație a fost cea în care micuța Charlotte stătea în brațele adorabilului Prinț George.

charlotte_2.png

printesa charlotte
Kate este cam singura membră a Familiei Regale a cărei activitate este acum asociată cu acțiuni de caritate educative
Foto: Rex Features

Nu trebuie să scăpăm din vedere faptul că Ducesa de Cambridge este absolventă a facultății de istorie a artei, deci fotografia este ceva mai mult decât un simplu hobby. De când a fost desemnată să realizeze poze în cadrul unui eveniment organizat de compania condusă de părinții ei, mai multe fotografii i-au fost publicate.

george.jpg

printul george
Prințul George
Foto: Getty

De atunci, principala tematică a fotografiilor ei o reprezintă chiar viața cotidiană a copiilor ei, începând cu prima zi după naștere a Prințului George sau prima petrecere aniversară a micuței Charlotte.

george_si_charlotte.jpg

printul george printesa charlotte
Fotografia care a făcut senzație este cea în care Prințul George o ține în brațe pe Prințesa Charlotte
Foto: Getty

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1