Kate Middleton, ținută inedită la Berlin, de ziua Reginei Marii Britanii

kate_4.jpg

kate middleton
Kate Middleton este însărcinată cu cel de-al treilea copil
foto: Getty Images

Au mai fost ocazi când Ducesa de Cambridge (35 de ani) a mai încercat ținute îndrăznețe la evenimente importante, dar de această dată, Kate a optat pentru o rochie „cuminte”, pentru a se pune la adăpost de eventualele critici. Ea și Prințul William au participat la ceremonia aniversării zilei de naștere a Elisabete a II-a.

Kate Middleton a decis să poarte din nou o rochie realizată de designerul Alexander McQueen, una de un roșu foarte aprins de această dată, simplă, lungă și cu umerii goi, care însă a atras toate privirile invitaților. Asortată cu o pereche de pantofi de la Prada, rochia valorează nu mai puțin de 1.600 de euro.

kate_3.jpg

kate middleton
Kate Middleton și Prințul William au participat la ceremonia aniversării Reginei Elisabeta
Foto: Getty

Potrivit Daily Mail, evenimentul a avut loc la ambasada Marii Britanii de la Berlin, iar Kate a fost însoțită de soțul său, Ducele de Cambridge, care nu a fost nici el mai prejos din punctul de vedere al ținutei, purtând un costum impecabil. Ținutele perfecte și prezența de spirit au fost absolut necesare pentru că toate privirile au fost ațintite asupra Ducilor de Cambridge, mai ales când William a susținut un discurs.

Evenimentul a marcat sărbătorirea oficială a zilei de naștere a Reginei Marii Britanii.

kate_2.jpg

kate middleton
KAte a optat pentru o rochie simplă, dar de o culoare intensă
Foto: Getty

În luna aprilie, Elisabeta a II-a a împlinit 91 de ani, dar, conform tradiției, aniversarea este celebrată public vara. Anul acesta, a fost ocazia perfectă de a face din eveniment și o bună oportunitate diplomatică, de a menține strânse relațiile cu Germania. Prințul William chiar a punctat asupra faptului că ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană nu va afecta în niciun fel relațiile de prietenie dintre cele două state.

will_si_kate.jpg

kate middleton
William a susținut un discurs la ambasada Marii Britanii de la Berlin
Foto: Getty

„Regatul Unit și Germania împrtășesc cu mândrie aceleași valori. Azi, avem același interes fundamental pentru pace și prosperitate continentului european de care ambele state aparțin”, a menționat William în discursul său.

A fost un eveniment la care au participat în jur de 2.000 de persoane, iar cei mai norocoși, au reușit chiar să poate și câteva discuții cu Ducii de Cambridge.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1