Kate Middleton, rebela Casei Regale! În fustă mini, la o conferință

Ultima actualizare:
Ducesa se aseamănă foarte mult cu soacra ei
Ducesa se aseamănă foarte mult cu soacra ei

Kate Middleton (33 de ani) este un etalon stil pentru femeile din lumea întreagă. Ducesa de Cambridge încalcă de multe ori normele riguroase impuse de statutul ei regal, la fel cum o făcea și regretata Prințesa Diana. Recent, soția Prințului William (33 de ani), a participat la o conferință susținută la palatul Kensington, pentru promovarea sănătății mintale a copiilor. Ea a lansat o campanie de conștientizare a problemelor psihice cu care se confruntă unii copii și a cauzelor care duc la apariția acestora.

Kate Middleton i-a cucerit pe britanici, atât cu stilul ei vestimentar, cât și cu personalitatea prietenoasă pe care o afișează la evenimentele și conferințele unde participă. Fiind foarte activă în campaniile caritabile, ducesa de Cambridge își dorește să facă schimbări majore în societate britanică și nu numai. Recent, ea a lansat o campanie numită „Young Minds Matter” („Mințile tinere contează”), pentru conștientizarea de către părinți a problemelor cu care se confruntă copiii. Ducesa de Cambridge susține o bună comunicare între părinți și copii și crede că problemele micuților ar trebui ascultate, chiar dacă par infime în ochii adulților, pentru că pot duce la afecțiuni psihice, în cazul în care copiii sunt neglijați. De aseemnea, ea vrea ca părinții să caute ajutor specializat pentru copiii lor și să renunțe la prejudecăți. 

Kate Middleton patronează această campanie și a abordat subiecte precum violența la școală și violența domestică. 

Kate Middleton a optat pentru o fustă Dolce & Gabbana și o bluză Reiss
Kate Middleton a optat pentru o fustă Dolce & Gabbana și o bluză Reiss

La conferința care a avut loc la palatul Kensington. Kate Middleton a fost, ca întotdeauna, o prezență rafinată. A renunțat, însă, la rochiile peste genunchi, și a sfidat regulile nescrise ale casei regale britanice. Ducesa a dat deoparte ținutele riguroase, în favoarea unei fuste scurte și a unei cămăși casual. 

Ducesa este foarte implicată în campaniile caritabile
Ducesa este foarte implicată în campaniile caritabile

Sănătatea mentală a copiiilor este un subiect aopriat inimii ducesei, mai ales că și ea este o mamă devotată. Având doi copii mici, George (2 ani) și Charlotte (9 luni), Kate Middleton vrea să se implice trup și suflet în educarea lor: „Eu și William nu am ezita vreodată să căutăm ajutor specializat pentru copiii noștri, dacă aceștia ar avea nevoie. Noi vrem să-i încurajăm pe George și pe Charlotte și vrem ca ei să se simtă liberi să ne spună toate problemele și sentimentele lor. Vrem să îi învățăm să fie, la rândul lor, de ajutor prietenilor și persoanelor dragi din jurul lor, care se confruntă cu probleme emoționale”.

Kate Middleton nu este la prima ei campanie caritabilă. În trecut, a mai sprijinit și alte proiecte precum Place2be sau MIND.

„Imediat după ce m-am căsătorit (2011 n.r), am început să mă implic în campanii caritabile și să încerc să-i ajut pe cei care se confruntă cu dependența, probleme familiale și să ofer un sprijin copiiilor vulnerabili”, a scris Kate Middleton, într-un articol publicat în The Huffington Post

Kate Middleton o copiază pe Prințesa Inimilor?

Kate și William (foto stânga, 2011), Diana și Charles (foto dreapta, 1981)
Kate și William (foto stânga, 2011), Diana și Charles (foto dreapta, 1981)

Alegerile în materie de stil ale Ducesei de Cambridge sunt ca un ecou al ținutelor pe care le purta soacra ei, Prințesa Diana. Surse apropiate de Kate Middletonsusțin că și personalitățile celor două membre ale familiei regale britanice se aseamănă foarte mult. Soția prințului William pare că îi aduce un tribut „Prințesei Inimilor”, prin ținutele pe care le poartă.


    Kate și William (foto stânga, 2011), Diana și Charles (foto dreapta, 1981)Foto: AP
Kate și William (foto stânga, 2011), Diana și Charles (foto dreapta, 1981)Foto: AP

Stilul vestimentar al ducesei de Cambridge se aseamănă foarte mult cu cel al „Prințesei Inimilor”. Apropiații familiei regale britanice susțin că cele două ar avea chiar și personalități și maniere similare. La fel ca Diana, Kate zâmbește larg camerelor de fotografiat și este foarte sinceră în interviuri. „Prințesa Inimilor” a ignorat de multe ori protocolul regal și obișnuia să îmbrățișeze copiii bolnavi de SIDA, fără să îi pese ce cred alții.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net