Kate Middleton pregăteşte botezul prinţesei Charlotte

Ultima actualizare:

    Micuţa Charlotte a împlinit astăzi o lunăFoto:AFP
Micuţa Charlotte a împlinit astăzi o lunăFoto:AFP

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a hotărât să o boteze pe micuţa Charlotte în luna iulie. Ca să nu o supere pe Regina Elisabeta a II-a, ea şi prinţul William au decis să programeze evenimentul înainte ca aceasta să plece în Scoţia pentru vacanţa de vară.

Programarea botezului în luna iulie este considerată de presa britanică o idee inteligentă a lui Kate. Astfel, s-ar fi aplanat tensiunile cu regina Elisabeta a II-a, apărute după naşterea micuţei Charlotte, din cauza faptului că bunicii materni ar fi mai prezenţi în viaţa micuţei decât bunicul ei, prinţul Charles. Micuţa va fi botezată cu apă adusă din râul Iordan, pentru a respecta tradiţia din familia regală britanică. Ceremonia va avea loc cel mai probabil la Chapel Royal de la Palatul St. James’s din Londra şi va fi oficiată de arhipepiscopul de Cantebury. Micuţa va purta aceeaşi rochie tradiţională ca şi prinţul George, creată de echipa de croitori a Palatului Buckingham în 2008.

Micuţa este a 4-a în linia de succesiune la tron

În prezent, micuţa Charlotte se află împreună cu frăţiorul ei, prinţul George, la conacul Anmer Hall de la ţară. Fetiţa ducesei Kate Middleton (33 de ani) şi a prinţului William (32 de ani) s-a născut sâmbătă 2 mai la ora 8.34, sub semnul Taurului, la Spitalul St Mary's din Londra. Ea a cântărit la naştere 3,7 kilograme şi a plecat acasă cu părinţii la numai 10 ore după ce a venit pe lume. Fetiţa este a 4-a în linia de succesiune la tron, după bunicul Charles, tatăl William şi fratele, George, al cincilea strănepot şi al 17-lea descent al Reginei Elisabeta a II-a, care i-a acordat titlul de prinţesă de Cambridge.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net