Kate Middleton, mărturisiri despre cât de greu îi este să fie mamă

kate.jpg

kate middleton
Kate a mărturisit că nu îi este deloc ușor să fie mamă
Foto: Getty

La doar o săptămână după ce Prințul Harry a recunoscut că a trecut printr-o depresie după moartea mamei sale, Prințesa Diana, Kate Middleton a vorbit și ea deschis despre cât de greu i-a fost să-și asume rolul de mamă.

După ce a ascultat două mămici care au vorbit despre nevoia de a avea o prietenă cât timp copii lor erau mici, Ducesa de Cambridge a recunoscut că nici ei nu i-a fost deloc ușor: „Te simți singură uneori, puțin izolată. Toate mamele trec însă prin asta, dar este foarte curajos, așa cum ați dovedit voi că sunteți, să vorbește despre acest lucru”, a precizat Kate, potrivit Daily Mail.

kate_will_harry.jpg

kate will harry
Kate, Will și Harry sunt foarte deschiși când vine vorba de a comunica celor din jur problemele emoționale cu care s-au confruntat
Foto: Getty

Ea, împreună cu William și Harry, au participat la un cerc de comunicări unde tinerele mame au avut ocazia să-și împărtășească una alteia păreri și experiențe proprii despre rolul de mamă. A fost un eveniment caritabil la care au participat desigur și bărbați și care a fost menit să-i facă pe viitorii părinți să comunice problemele cu care se confruntă alături de copii.

Kate a le-a vorbit mămicilor că nu este deloc ușor să le oferi copiilor foarte mici ceea ce vor pentru că ei nu pot articula încă un limbaj, iar acest lucru poate crea probleme comportamentale. „Dacă reușești să observi și să comunici acele probleme din timp, este foarte bine.”

Loading...

Citește și