Kate Middleton, îmbrăcată ca la mall! Ținută neinspirată, la aniversarea Reginei

middleton_getty_main.jpg

kate middleton tinuta aniversare regina
Ducesa a participat la petrecerea Reginei
Foto: Getty

Regina Elisabeta a II-a a fost sărbătorită cu o petrecere fabuloasă, în onoarea celebrării venerabilei vârste de 90 de ani. La eveniment a participat întreaga familie regală, inclusiv rude mai îndepărtate ale Reginei. Deși toată lumea se aștepta să o vadă într-o ținută elegantă și rafinată, Kate Middleton a dat-o în bară la capitolul vestimentație.

Ducesa de Cambridge este recunoscută drept un etalon de stil, întotdeauna elegantă și sofisticată. Cu toate acestea, Kate mai dă și rateuri. Soția Prințului William a venit îmbrăcată ca la mall, duminică (15 mai), la aniversarea Reginei Elisabeta a II-a Aceasta a optat pentru o rochiță din dantelă, care însă nu a putut fi văzută din cauza trench coat-ului roșu strident supradimensionat. Kate Middleton a ales să-și strângă părul pentru a scoate în evidență cerceii cu diamante. Însă, coafura nu a salvat-o pe ducesă. Ținuta ei a fost neinspirată.

kate_splash.jpg

kate middleton tinuta aniversare regina
Kate Middleton nu a reușit să atragă atenția într-un mod pozitiv
Foto: Splashnews

 

Haina roșie purtată de Kate Middleton nu este urâtă în sine, dar pentru un asemenea eveniment, criticii susțin că ducesa putea să facă mai mult. Jacheta acesteia nu este foarte scumpă și nici nu face parte din colecțiua vreunui designer celebru, un lucru demn de lăudat, potrivit Hollywood Life. Trench coat-ul purtat de ea este de la Zara și costă aproximativ 392 de lei.

kate_splash.jpg

kate middleton tinuta aniversare regina
Ducesa a purtat o jachetă de la Zara
Foto: Splashnews
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1