Kate Middleton, despre ce înseamnă să fii mamă: „Este extrem de greu, chiar și pentru o Prințesă”

kate.jpg

kate
Kate Middleton a ținut un discurs în care a vorbit despre responsabilitățile părinților
Foto: Getty

Potrivit articolului publicat în Star, după speranțele deșarte pe care Kate (35 de ani) și le-a făcut anul trecut, se pare că acum i-a surâs norocul. Prințul William (34 de ani) și soția lui ar aștepta să devină părinți pentru a treia oară anul acesta, însă acest lucru nu este confirmat de Casa Regală. Cu toate acestea, Ducesa de Cambridge a vorbit zilele trecute despre ce înseamnă să fii mamă. Să fie oare vreo coincidență?

Kate Middleton a ținut unul din rarele sale discursuri în cadrul unui eveniment caritabil, organizat de Best Beginning, o organizație ce se focusează pe sănătatea mental a copiilor din U.K. Aceasta a vorbit despre ”experiența copleșitoare” de a fi mamă și cum această binecuvântare ”vine la pachet” și cu greutăți.

gettyimages-656887560.jpg

kate middleton
Kate a participat la un eveniment caritabil ce se focusează pe sănătatea mintală a copiilor
Foto: Getty

 

„Pentru mine, să devin mamă a fost o experiență minunată și plină de satisfacții. Cu toate acestea, uneori, a fost, de asemenea, o provocare uriașă. Chiar și pentru mine, care primesc ajutor acasă, în timp ce alte mame nu au această posibilitate. Nimeni și nimic nu te pregătește cu adevărat pentru acest lucru. Un amalgam de sentimente de copleșesc” , a spus aceasta, conform Vogue.

Ducesa de Cambridge a povestit și cât de greu le este mămicilor, mai ales în primele luni de viață ale nou născutului. ”Nu există nicio regulă în nicio carte, nu există bine sau rău, trebuie doar să te trezești, să faci să se întâmple, să dai ce e mai bun din tine și să ai grijă de familia ta. Pentru multe mame, aceste schimbări drastice le pot afecta sănătatea mintală”, a continuat Kate.

gettyimages-656887582.jpg

kate
Ducesa de Cambridge a vorbit deschis despre ce înseamnă să fii mamă
Foto: Getty

 

Potrivit discursului Ducesei, două din zece femei suferă de depresie postpartum. Ducesa, împreună cu soțul ei, Prințul Wiiliam și fratele acestuia, Prințul Harry au inițiat un program prin care speră să ajute noile mămici să nu se simtă izolate, neîncrezătoare și ”fără speranță”.

Discursul Ducesei de Cambridge a fost un moment plin de candoare, cum de altfel ne-a și obișnuit. De asemenea, sunt și informații utile pentru femeile de pretutindeni. Și o personalitate regală, precum Kate, pe lângă părul strălucitor și mereu bine aranjat, haine impecabile și mereu purtate cu atitudine și un staff ”mereu acolo” face tot ce face o mămică și trece prin aceleași stări și emoții. Personalitățile Regale sunt la fel ca noi! 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1