Kate Middleton a adus zâmbetul pe buze unor copii nevoiaşi! Ce gest neaşteptat a făcut ducesa

gettyimages-1186405348.jpg

kate middleton si brazii de craciun
Ducesa de Cambridge a împărţit zâmbete copiilor nevoiaşi
Foto:GettyImages

Regina Elisabeta a II-a se pregăteşte încet încet să renunţe la tronul Marii Britanii, însă nu înainte de a se asigura că lucrurile sunt toate lăsate în ordine deplină. Recent i-a cedat ducesei de Cambridge, Kate Middleton, rolul de preşedinte al unei organizaţii caritabile pe care ea a patronat-o timp de 65 de ani. Pentru a marca predarea ştafetei, dar a-i şi cunoaşte pe micuţii ajutaţi de organizaţia Charity Action, Kate Middleton a renunţat la hainele de gală, s-a îmbrăcat lejer şi le-a făcut o vizită copiilor.

Kate Middleton a preluat rolul deţinut de 65 de ani de regina Elisabeta a II-a în cadrul organizaţiei Charity Action şi a decis să facă un prim pas pentru a se apropia de micuţii nevoiaşi. Ducesa de Cambridge a renunţat la ţinutele de gală cu care ne-a obişnuit, a îmbrăcat o pereche de blugi albaştri, o bluză verde şi o geacă roşie şi a pornit spre sediul organizaţiei.

gettyimages-1186405047.jpg

kate middleton
Kate Middleton le-a făcut o surpriză de proporţii copiilor sprijiniţi de organizaţia Family Action
Foto:GettyImages

Acolo a fost aşteptată cu drag de copii de toate vârstele, care s-au bucurat nespus atunci când ducesa s-a arătat dispusă să participe alături de ei la un târg de Crăciun local. 

Kate Middleton a profitat de ocazie pentru a alege un brad şi, aşa cum era de aşteptat, i-a implicat şi pe cei mici în acţiune. Ea le-a cerut sfatul pentru a alege cel mai frumos pom, iar copii i-au oferit sfaturi pentru a achiziţiona un brad de Crăciun ca în poveşti.

gettyimages-1186405348.jpg

ducesa de cambridge
Kate Middleton şi micuţii s-au distrat pe cinste şi au ales bradul de Crăciun împreună
Foto:GettyImages

Judecând după zâmbetele oferite de ducesa celor mici este lesne de înţeles de ce Katherine este atât de apreciată ori de câte ori are de a face cu . Evident ştie care este modalitatea prin care le poate capta interesul căci ea însăşi este mama a trei copii. 

gettyimages-1186405356.jpg

Foto: Gettyimages

Regina Elisabeta nu renunţă la bradul de Crăciun până pe 6 februarie 

Dacă majoritatea britanicilor își desfac bradul la începutul lunii ianuarie, se pare că regina Elisabeta păstrează decorațiunile de Crăciun până la 6 februarie, ziua în care comemorează moartea tatălui ei. Regele George al VI-lea a murit la 6 februarie 1952, la Sandringham, reședința privată a reginei.

brad-craciun-capela-stgeorge_0.jpg

brad craciun casa regala a marii britanii
Bradul de Crăciun din capela Sf. Gheorghe are o înălţime de peste 6 m
Foto: Profimedia

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1