Ivanka Trump își închide brandul de modă. Motivul din spatele deciziei surprinzătoare

ivanka_trump.jpg

Ivanka Trump renunţă la afacerea pe care o deţine
Foto:Getty

Fiica preşedintelui american Donald Trump, Ivanka Trump a dezvăluit faptul că va renunţa la afacerea pe care o deţine pentru că nu doreşte ca acesta să intre în conflict de interese cu funcţia sa de consilier la Casa Albă. În plus, ea a a adăugat că programul nu îi permitea să se ocupe îndeaproape de dezvoltarea brandului său de modă.

Brandul Ivanka Trump a cunoscut o dezvoltare surprinzătoare în 2016 în timpul campaniei electorale, dar după câștigarea alegerilor de către Donald Trump, a avut loc o decădere, iar mai multe lanţuri de magazuine au hotărât să scoată de la comercializare articolele care poartă numele fiicei lui Trump. 

Brandul a atins o cifră de afaceri de 47,3 milioane de dolari în anul financiar 2016/17, închis la sfârşitul lunii ianuarie 2017. Cea care a făcut anunţul privind viitorul brandului a fost chiar fiica preşedintelui. Ea a subliniat că a ajuns la această soluţie după ce a analizat îndeaproape mai multe opţiuni, relatează Hotnews.ro.

„După 17 luni la Washington, nu ştiu dacă voi reveni vreodată la această afacere, dar ştiu că, pe moment, atenţia mea se va concentra pe ceea ce fac aici, la Washington. Prin urmare, luarea acestei decizii este corectă pentru echipa mea şi pentru asociaţii mei”, a transmis Ivanka Trump.

Ivanka Trump se retrăsese din companie în urmă cu aproximativ un an, atunci când s0a mutat la Washington D.C pentru a ocupa postul de consilier la Casa Albă. 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1