Iubita Prințului Harry și-a închis blogul personal. ”Căsătoria vine cu o mulțime de sacrificii”

meghan_merkle.jpg

meghan
Meghan Merkle își închide blogul
Instagram

Iubita Prințului Harry, Meghan Merkle (35 de ani) a anunțat că își închide blogul după trei ani de activitate. La câteva luni de când a început o relație cu Prințul, aceasta nu prea mai are timp, fiind nevoită să împartă între filmări și Harry, probabil acesta fiind și motivul principal pentru care Meghan a luat această decizie.

Meghan a anunțat că că își va închide blogul de livestyle pe care l-a deschis în urmă cu trei ani. ”The Tig”, blogul actriței, a început ca o pasiune pentru acesta, însă fiecare început are și un sfârșit. Merkle a anunțat decizia luată printr-un ultim articol. ”După trei ani frumoși petrecuți alături de voi, trei ani plini de aventuri, este timpul să-mi iau adio de la «The Tig»”, a scris aceasta, conform Daily Mail.

Artista a continuat să le mulțumească urmăritorilor ei pentru suportul acordat, încă de când proiectul a început, în 2014.

meghan.jpg

meghan
Meghan Merkle își ia adio de la urmăritorii blogului ei
Instagram

 

”A început dintr-o pasiune pentru acest proiect (mica mea escapadă pot spune) și s-a transformat într-o minunată comunitate plină de inspirație, suport și amuzament. Mi-ați făcut zilele mai senine. Continuați să împărtășiți momente și descoperiri, continuați să râdeți și să vă asumați riscuri și continuați să «fiți schimbarea care vreți să fie în lume». Nu voi uita niciodată cuvintele voastre și după cum v-am spus de mii și mii de ori, voi, dragii mei prieteni, sunteți minunați. Vă mulțumesc pentru tot”, a mai precizat actrița.

merkle.jpg

meghan
Actrița serialului Suits face sacrificii pentru noua sa viață
Instagram

 

Meghan a semnat mesajul ”Xx Meghan Markle” și puțin mai târziu blogul a fost șters, împreună cu toat pozele și articolele. Gestul făcut de aceasta a dezamăgit mulți fani, care au crezut că lucrurile vor deveni mukt mai interesante de acum înainte, odată cu începerea noii sale vieți. Alții, însă, au înțeles de ce a trebuit să facă acest lucru. ”Odată cu căsătoria vin o mulțime de sacrificii”.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1