Iordania a bombardat obiective ISIS din Siria. Se răzbună pentru pilotul ars de viu

Ultima actualizare:

    Iordania a început bombardamentele asupra zonelor din Siria ocupate de ISIScaptură video
Iordania a început bombardamentele asupra zonelor din Siria ocupate de ISIScaptură video

Avioane iordaniene au bombardat joi obiective ale grupării teroriste Stat Islamic în Siria, apoi au survolat satul pilotului iordanian care a fost ars de viu de organizaţia jihadistă, relatează postul Jordan TV, citat de USA Today în pagina electronică.

Postul public de televiziune nu a nominalizat obiectivele bombardate de avioanele iordaniene, dar presa locală relatează că au fost vizate ţinte din Raqqa, un fief al grupării teroriste, informează Jordan Times, potrivit mediafax.ro.

Armata a confirmat într-un comunicat că noi raiduri aeriene au fost efectuate, dar nu a precizat în ce ţară. Potrivit CNN, avioane militare ale Statelor Unite au bombardat de asemenea obiective ale grupării Stat Islamic joi.

Reţeaua teroristă Stat Islamic a difuzat, marţi, o înregistrare video în care prezintă executarea prin incendiere a pilotului militar iordanian Maaz al-Kassasbeh.

Guvernul Iordaniei a confirmat asasinarea pilotului militar şi a promis că va răzbuna asasinarea pilotului militar Maaz al-Kassasbeh. Iordania a executat miercuri doi deţinuţi, între care şi irakianca Sajida al-Rishawi, a cărei eliberare fusese cerută de gruparea Stat Islamic. Cel de-al doilea deţinut executat este Ziad al-Karbouli, care a fost unul dintre locotenenţii fostului lider Al-Qaida în Irak, Abu Musab al-Zarqawi, şi care a fost condamnat la moarte în 2008 pentru plănuirea unor atacuri teroriste în Iordania şi Irak.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net