Intră doi, plătește unul! Metodă inedită de a te furișa la cinema

metoda_de_furisat_la_cinema.jpg

metoda de furisat la cinema
Băiatul care pare obez ține în brațe, pe sub hainele uriașe, un prieten
captură: youtube

Bo și Matthew, doi buni prieteni, au reușit să pună în practică un plan pe care îl aveau încă din copilărie: acela de a intra împreună la film pe un singur bilet. Cum au reușit? Cu multă imaginație și un plan bine pus la punct.

Îndrăzneala și recuzita inedită au fost singurele lucruri de care tinerii au avut nevoie pentru a-și duce ideea la bun sfârșit. Un tricou, o pereche de pantaloni și un hanorac, toate cu mult mai mari decât ceea ce poartă fiecare dintre ei în mod normal, au reprezentat vestimentația comună. Unul dintre ei a îmbrăcat hainele, iar celălalt s-a strecurat în aceleași piese, formând astfel impresia unei persoane obeze. S-au îndreptat cu îndrăzneală spre casa de bilete și au cumpărat un singur tichet, fără ca persoana de la ghișeu să le adreseze vreo întrebare care să-i pună în dificultate pe cei doi amici.

Clipul a devenit viral pe Internet

Băieții ajutați de un prieten care i-a filmat au publicat clipul care demosntrează că planul le-a ieșit pe canalul YouTube. Filmulețul lor a strâns peste 1.5 milioane de vizualizări, în doar câteva zile.

Loading...

Citește și