Îngrozitor! Româncă de 15 ani, măcelărită cu lovituri de cuţit de un african într-un parc din Germania

Ultima actualizare:

    Iuliana Elena R. abia împlinise 15 ani şi era originară din Bucureştifoto Facebook
Iuliana Elena R. abia împlinise 15 ani şi era originară din Bucureştifoto Facebook

Îngrozitor! Crimă comisă luni, ziua în amiaza mare într-o zonă centralăp din oraşul german Viersen. Adolescenta Iuliana Elena R. (prietenii îi spuneau Iulia) abia împlinise vârsta de 15 ani. Când a ajuns la locul crimei, mama copilei, care a văzut lumina zilei în Bucureşti, a leşinat, relatează Bild.

Crimă îngrozitoare în oraşul german Viersen! O tânără care avea tot viitorul în faţă care zâmbea încrezătoare tot timpul, cel puţin aşa apare în toate fotografiile postate pe pagina ei de Facebook, a pierit în cel mai brutal mod cu putinţă. Căsăpită cu sânge rece într-un parc din orăşelul Viersen. Luni, 11 iunie, a fost ultima ei zi din viaţă. Familia este distrusă şi caută răspunsuri. Atrocitatea a avut loc, luni, în parcul Casino Garten, pe o alee mascată de ziduri înalte de tufişuri. Locul unde Iulia s-a întâlnit cu monstrul care a răpus-o este acum împrejmuit de o bandă galbenă şi analizat îndeaproape de bărbaţi îmbrăcaţi în costume bleu care recoltează probe. Câteva lumânări au fost aprinse de mama şi tatăl ei, chiar lângă petele de sânge care pătează asfaltul şi care acum sunt încercuite cu dâre subţiri de cretă. Însă Iulia nu a murit aici, pe alee. Cel puţin aşa susţin doi cerşetori care îşi fac veacul prin parc. Ei sunt singurii martori ai crimei. Plină de sânge, cu tricoul găurit în mai multe locuri de loviturile de cuţit, Iulia a apucat să iasă de pe aleea unde a fost atacată şi să strige la primii oameni care i-au ieşit în cale: „Mor! Mor! M-a omorât!”, apoi a căzut agonizând în braţele cerşetorului Ilja Hansen, de 47 de ani. Bărbatul a explicat că parcul este locul ideal unde el şi iubita lui obişnuiesc să bea bere. „Stăteam liniştiţi pe bancă şi beam bere când am auzit nişte ţipete puternice. Nu a durat mult şi a ieşit din tufişuri tânăra cu părul brunet. Era plină de sânge şi abia mai mergea. A căzut la picioarele prietenei mele în timp ce eu am încercat să îl prind pe atacator. Este un tânăr de culoare, cu părul strălucitor, îmbrăcat sport. S-a făcut nevăzut imediat după ce a dat ochii cu noi”, a explicat Hansen pentru Bild. Cerşetorul a sunat la salvare, poliţie şi la pompieri, care au venit în doar câteva minute. Iulia a fost dusă de urgenţă la spital, dar a murit la scurt timp, în braţele medicilor. Din datele furnizate de martori, poliţia crede că ocugaşul se numeşte Turk şi are 25 de ani. Nu au fost oferite informaţii suplimentare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net