Înfiorător! A murit electrocutată de telefonul mobil pus la încărcat

luiza.jpg

luiza, electrocutata, telefon mobil
Luiza a fost descoperită fără suflare de bunica ei

Scenă de calvar în Riancho Frio, Brazilia! Luiza Pinheiro, de 17 ani, a ajuns de urgenţă la spital după ce a căzut ca fulgerată în camera ei. Tânăra asculta muzică la telefonul mobil pus la încărcat, când o fluctuaţie electrică uriaşă i-a distrus telefonul şi a electrocutat-o.

Părinţii tinerei de 17 ani sunt distruşi! Medicii de la spitalul de urgenţe din Riacho Frio, Brazilia nu au mai putut face nimic pentru adolescentă. Au fost şocaţi să descopere că „şocul electric” a fost aşa de puternic încât a topit până şi căştile de telefon pe care tânăra le avea în urechi. Incidentul a avut loc în jurul orei locale 17.00, relatează Mirror. Bunica fetei a fost cea care a descoperit trupul întins pe jos. „Bunica fetei a declarat că a fost şocată să o găsească pe Luiza întinsă pe jos cu căştile în urechi. Din trupul ei ieşea fum”, a declarat un reprezentant al spitalului.

luiza, electrocutata, telefon mobil, braziliaZoom
Tânăra visa să devină fotomodel

Poliţiştii au descoperit că şocul electric a topit telefonul cu tot cu baterie şi apoi a lovit trupul adolescentei. La momentul tragediei, vremea era frumoasă şi afară nu fulgera. Anchetatorii investighează condiţiile producerii accidentului. Cauza morţii este clară: moarte prin electrocutare. Nu a fost precizat tipul de telefon inteligent folosit de Luiza Pinheiro.

loading...
Loading...

Citește și