Indoneziană, bătută cu bățul în public, pentru sex în afara mariajului

indonezia.jpg

indonezia
În orașul Banda Aceh din Indonezia, femeile și bărbații sunt pedepsiți pentru sex în afara căsătoriei
foto: Hepta

În Indonezia, pedepsele pentru sex în afara căsătoriei impuse de legea Sharia sunt crunte. „Vinovații” sunt umiliți în public și bătuți cu un băț în fața unei mulțimi de oameni. O tânără a fost adusă pe o scenă din orașul Banda Aceh, unde i s-au aplicat sancțiunile „corespunzătoare”.

Momentele au fost surprinse într-o serie de fotografii teribile. În imagini apare tânăra femeie, în genunchi, bătută de un călău cu fața acoperită. Daily Mail informează că, după ce a încasat bătaia, aceasta s-a prăbușit la pământ, fiind, ulterior, transportată pe o targă.

Pedepsele se aplică și bărbaților, și chiar oamenilor cu dizabilități. Tabloidul a publicat imagini cu alți doi bărbați bătuți, unul dintre ei sprijinindu-se în cârje.

La începutul anului, Banda Aceh a interzis femeilor să participe la evenimente după ora 23, cu excepția situațiilor în care sunt însoțite de soț sau de un membru al familiei de sex masculin. În plus, anul trecut, a fost o impusă o lege conform căreia băieții și fetele trebuie să învețe separat în școli.

Loading...
 
 

Citește și

  • indonezia jakarta isis atac terorist

    La doar trei zile după ce militanții grupării ISIS au luat cu asalt Jakarta, mii de indonezieni au ieșit în stradă și s-au distrat, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Sute de familii s-au plimbat, au alergat, s-au delectat cu bucate culinare și au luat parte la concerte live, duminică dimineață (17 ianuarie).

  • cutremur in indonezia

    Cutremur în Indonezia. Un cutremur devastator s-a produs, miercuri (2 martie), în Indonezia, la ora locală 19.49. Pământul s-a cutremurat cu o magnitudine de 7.9 pe scara Richter.