Incredibil! A slăbit 92 kg și s-a făcut bombă sexy. Transformarea i-a luat 6 ani

foto3.jpg

2014: Cântărea 169 de kilograme. 2020: A slăbit 92 de kilograme şi a plătit 20.000 $ să-şi facă un trup de invidiat
Citeste tot despre: 

Este de nerecunoscut! Neozeelandeza Simone Anderson s-a transformat în bombă sexy dintr-o grăsană neatrăgătoare. A avut ambiţie să scape de 92 de kilograme şi în prezent se poate mândri cu un corp de invidiat.

Simone Anderson, în vârstă de 29 de ani, din Auckland, s-a luptat timp de şase ani să se transforme complet. Toată viaţa a fost grasă şi colegii au râs de ea la şcoală, din această cauză. Ea şi-a dezvăluit recent secretele care au ajutat-o să scape de mai mult de jumătate din greutatea corporală. Când a început lupta cu kilogramele în plus, în 2014, cântărea 169 de kilograme. Nu mai putea să-şi mai suporte corpul deformat, care a făcut-o să sufere cumplit până la vârsta de 25 de ani. Acum mănâncă numai alimente sănătoase, în proporţie de 80 la sută, şi face gimnastică. Şi-a schimbat complet dieta. Înainte mânca îndeosebi produse de fast-food, în proporţie de 99 la sută. Acum, mănâncă numai alimente proaspete, îndeosebi legume, fructe şi numai cereale integrale. Mănâncă foarte puţină carne, numai sâmbăta şi duminica.

La ce a renunțat pentru a slăbi spectaculos 

foto2.jpg

2020: A slăbit 92 de kilograme şi a plătit 20.000 $ să-şi facă un trup de invidiat

 

Şi a scos complet dulciurile şi băuturile de orice fel din alimentaţie. Dar înainte de a trece la acest regim sănătos şi-a făcut o operaţie de micşorare a stomacului cu ajutorul unui inel gastric. Această operaţie constă în reducerea mărimii stomacului în proporţie de 60-90 la sută, în funcţie de dimensiunile pacientului, cu ajutorul inelului gastric. ”Această operaţie mi-a salvat viaţa. Nu cred că aş mai trăi acum, dacă nu mi se făcea această intervenţie chirurgicală”, spune Simone. După ce a reuşit să slăbească, a mai făcut o operaţie de îndepărtare a excesului de piele care a durat nouă ore şi a costat-o 20.000 de dolari (circa 85.287 de lei). Această intervenţie chirurgicală a făcut-o în SUA. Pentru a se menţine, în afară de dietă, Simone face  exerciţii fizice speciale pentru persoanele cu inel gastric, în fiecare zi. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1