Incident neplăcut la Londra! Un soldat a căzut de pe cal chiar în fața Reginei Elisabeta a II-a

trooping-the-colour-soldat-cazut.jpg

Un soldat a căzut de pe cal chiar în fața Reginei Elisabeta
Foto: Getty

Un soldat a căzut de pe cal chiar în timp ce mărșăluia în fața Reginei Elisabeta a II-a, în cadrul paradei „Trooping the Colour”. Imediat, la bărbatul care stătea nemișcat pe jos au ajuns echipaje medicale, în timp ce publicul privea cu îngrijorare incidentul.

În ziua în care Regina Elisabeta a II-a a fost sărbătorită prin parada „Trooping the Colour”, organizată la Londra, unul dintre soldații participanți la eveniment a avut de suferit după ce a căzut de pe cal. Chiar în timp ce mărșăluia în fața Reginei și a familiei acesteia, soldatul a căzut de pe cal și a rămas nemișcat preț de câteva minute, până când au intervenit echipajele medicale.

Trooping the Colour 2019. Un soldat a căzut de pe cal chiar în fața Reginei

Potrivit presei internaționale, soldatul a fost dus la un spital și deocamdată nu se cunoaște care este starea sa de sănătate. Imaginile dramatice cu el căzut la pământ însă au reușit să sperie și să îngrijoreze pe cinste publicul care a asistat la ceremonia organizată în cinstea zilei de naștere a Reginei Elisabeta a II-a.

Ziua de naștere a Reginei Elisabeta a Marii Britanii a fost sărbătorită la Londra cu tradiționala paradă „Trooping the Colour (Salutul Culorilor)”. Întreaga familie regală a salutat publicul de la balconul Palatului Buckingham. Suverana, care a împlinit 93 de ani pe 21 aprilie, își sărbătorește aniversarea și în iunie, când vremea frumoasă permite celebrări în aer liber.

Instalată într-o caleașcă, Regina i-a salutat pe zecile de mii de oameni strânși pe celebra arteră The Mall. Un alt moment special al paradei, de data aceasta unul fericit, a fost reprezentat de grimasele micuțului Prinț Louis, care au făcut deliciul publicului, dar și al internauților, când pozele oficiale au fost ulterior publicate.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1