Imagini terifiante dintr-o închisoare ISIS, locul unde captivii erau torturați

inchisoare_isis.jpg

inchisoare isis
Soldații irakieni au eliberat un oraș important care a fost inițial cucerit de ISIS
Foto captură foto/Mirror.ro.uk

Forțele speciale irakiene au eliberat orașul Fallujah, din Irak, de sub controlul Statului Islamic, iar acum, soldații au descoperit o închisoare folosită de ISIS pentru a-i tortura și umili pe captivi.

Într-una din imagini apare o cușcă insalubră de câini pe care extremiștii o foloseau pentru a-și umili victimele, relatează Mirror.co.uk. Se mai poate observa o baterie de mașină pe care cel mai probabil o foloseau pentru a-i electrocuta pe prizonieri în timpul interogatoriilor brutale, dar și pentru propriul amuzament. Astfel de baterii pot fi folosite pentru a le administra victimelor șocuri electrice prin aplicarea de obiecte mici metalice pe organele genitale. În materialul video realizat de soldații irakieni se pot observa drapelul Statului Islamic și câteva documente capturate de militari. 

inside-the-prisons-of-isis.jpg

inchisoare isis
În închisoare au găsit și drapelul ISIS
Foto Mirror.co.uk

"În urmă cu doi ani, majoritatea prizonierilor au fost arestați de ISIS imediat după ocuparea orașului Fallujah, iar aceștia încă au probleme de sănătate foarte grave. astfel, oamenii arestați au fost transferați la spitale pentru a primi îngrijiri medicale", s-a declarat într-un comunicat de presă al guvernului irakian. 

inside-the-prisons-of-isis_1.jpg

inchisoare isis
Aici era locul unde militanții ISIS îi torturau pe prizonieri
Foto Mirror.co.uk

Sute de locuitori ai orașului au profitat de retragerea militanților ISIS fie pentru a zbura cu primul avion disponibil, fie chiar înotând prin râul Eufrat pentru siguranța lor. Imediat după începerea ofesivei de la sfârșitul lunii mai, au urmat bătălii grele, dar părea că defensiva Statului Islamic era deja slăbită simțitor. 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...
 
 

Citește și

  • sclave sexuale viol isis fetita

    Doctorul Jan Ihan Kizilan este inițiatorul unui proiect ce își propune ajutorarea femeilor abuzate din comunitatea kurdă Yazidi. El vrea să le salveze victimele violate de către militanții ISIS și să le aducă în Germania. Mărturiile acestor femei sunt cutremurătoare. O tânără și-a dat foc, pentru a nu mai fi atrăgătoare pentru agresori.

  • nadia murad basee taha

    A fost torturată și abuzată sexual timp de trei luni de către extremiștii Statului Islamic. Nadia Murad Basee Taha, o tânără credincioasă Yazidi (monoteiști care cred că Dumnezeu este creatorul lumii, n.r.) în vârstă de numai 21 de ani, a trecut prin suferințe groaznice, trăind la mila teroriștilor ISIS.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1