Imagini șocante cu prostituția din Nigeria: „Poți, efectiv, să miroși virusul HIV”

nigeria.png

via Youtube
Citeste tot despre: 

Un reportaj realizat de Ton Koeneon despre viața nevăzută din Lagos, capitala Nigeriei, a ajuns viral pe rețelele sociale. Imaginile culese de Ton evocă viața prostituatelor din suburbii, care sunt silite să întrețină relații sexuale cu clienții deși sunt infectate cu virusul HIV!

În Nigeria, rata anuala a deceselor cauzate de SIDA a ajuns la cifre colosale. Milioane de oameni mor după ce întrețin raporturi sexuale fără să se protejeze. 

Un sfert dintre prostituatele care prestează cea mai veche meserie sunt purtătoare de HIV, dar asta nu contează pentru cei care fac bani de pe urma exploatării acestor femei. Tinere de 14 ani sunt trimise la „produs” și au relații intime, într-o zi, chiar și cu 5 bărbați. 

În Lagos, peste 1.2 milioane de persoane sunt infectate cu HIV și, la orice colț de stradă, este imposibil să nu ratezi afișele publicitare în care populația este îndemnată să folosească prezervativul în timpul actului sexual. „În unele cartiere, poți efectiv să miroși virusul HIV din mașinî”, mărturisea fotograful. 

În cartierul Badia, sute de femei se prostituează pentru a supraviețui de la o zi la alta. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1