Imagini șocante! Copil de 4 ani, pus să execute spioni pentru ISIS

executie_isis.jpg

executie isis copil 4 ani
Copilul de patru ani este călăul a patru presupuși spioni englezi
foto: captură video/Daily Mail

Cel mai nou membru Daesh/Statul Islamic este un copilaș în vârstă de numai patru ani. Dacă până acum a apărut în videoclipurile de execuție a spionilor în mod pasiv, de această dată, băiețelul este chiar călăul a patru bărbați, presupuși a fi spionii lui David Cameron.

În imaginile șocante, micul Isa Dare (4 ani) apare ținând în mână un buton, cu care declanșează, ulterior, explozia mașinii în care se află cei patru bărbați capturați de membrii Daesh. Băiețelul a fost adus de mama lui în Siria în urmă cu trei ani, potrivit dailymail.co.uk.

 

Înainte ca cei patru bărbați să fie uciși, aceștia sunt forțați să mărturisească acetele de spionaj și conspirare împotriva Daesh. Ulterior, aceștia apar încătușați, în interiorul unei mașini. Înainte de a comanda uciderea lor, comandantul ISIS care apare alături de băiețel lansează o nouă amenințare către prim-ministrul britanic David Cameron.

„Nu veți lupta cu noi niciodată, decât în spatele fortărețelor sau în spatele pereților. (...) În primul rând, când ți-ai trimis spionii în Siria și când ți-ai autorizat oamenii, de la mii de kilometri distanță, să apese un buton pentru a ne omorî frații care trăiau în Vest. Așa că astăzi, noi îți vom omorî spionii la fel cum ei te-au ajutat să ne omori frații. Așa că pregătește-ți armata și adună-ți națiunile pentru că și noi, de asemenea, ne pregătim armata”, spune teroristul, în videoclip.

Loading...

Citește și

  • scoala isis

    În urmă cu numai câteva zile, vestea că un terorist al grupării Stat Islamic/Daesh și-a executat propria mamă pentru că ar fi încercat să scape a șocat pe toată lumea. Gestul bărbatului a reprezentat o dovadă clară că militanții ISIS sunt lipsiți de orice urmă de umanitate sau compasiune.

  • Peste 5.000 de fete Yazidi au fost capturate şi înrobite de ISIS când jihadiştii au atacat oraşul Sinjar, din nordul Irakului, în august 2014. Femeile, multe adolescente, au fost obligate să se uite cu militanţii ISIS le ucid familiile înainte de a fi vândute ca sclave sexuale. Deşi multe încă rămân în mâinile grupării, unele fete au reuşit să scape şi au povestit clipele de groază prin care au trecut când au fost violate, abuzate şi torturate.

  • teroristi isis

    Militanții grupării teroriste Stat Islamic/Daesh au demonstrat, încă o dată, că nimic nu le poate sta în cale. Nici măcar forțele proprii. Liderii organizației a ars mai mulți soldați proprii de vii după ce aceștia au pierdut bătălia împotriva trupelor irakiene pentru un oraș.

  • O musulmancă tânără care a fost atrasă în sânul ISIS prin intermediul site-urilor de socializare a povestit de tehnicile folosite de gruparea islamică pentru a converti oamenii vulnerabili. Fata şi-a explicat decizia de a vorbi despre acest subiect spunând că nu vrea ca alte tinere să ajungă în poziţia ei.