Decor de basm la nunta Pippei Middleton. Imagini din interiorul bisericii

pippa.jpg

pippa middleton
Biserica unde s-a căsătorit Pippa Middleton a fost de o frumusețe magnifică
Foto: Getty

Sâmbătă, 20 mai, sora Ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, și-a unit destinul în fața altarului cu bancherul James Matthew. A fost cea mai fericită zi din viața lor, iar biserica unde a avut loc ceremonia a fost de o frumusețe magnifică.

Mirii și-au unit destinul la St. Mark’s Church, o biserică ce datează din secolul al XIX-lea și localizată pe un domeniu privat din Englefield (Berkshire, Marea Britanie), într-o regiune cu un peisaj ispititor, parcă special creat pentru astfel de evenimente emoționante.

biserica_pippa.jpg

pippa middleton
Un decor de basm a învăluit biserica unde s-a căsătorit Pippa Middleton
Foto: Splash News

În timpul ceremoniei, fotografii și oamenii de rând nu au avut voie să intre în biserică, dar după terminarea evenimentului, jurnaliștii de la The Sun au pătruns pe porțile lăcașului sfânt, când aranjamentele pentru nuntă erau încă neatinse.

Buchete gigantice de trandafiri albi, bujori roz și plante agățătoare au împodobit ușile și pilonii bisericii. Pippa și James s-au sărutat chiar în dreptul arcului de boltă de la intrarea în biserică, de asemenea, atent ornată pentru a crea o atmosferă de vis.

st_mark.jpg

pippa middleton
St. Mark’s Church, lăcașul sfânt unde a avut loc nunta surorii Ducesei de Cambridge
Foto: Splash News

Se pare că Pippa a dorit ca ziua nunții sale să fie ornată de aceeași florărie care a pregătit decorațiunile de la Westminster Abbey, în timpul nunții dintre Kate și William, in 2011.

La nunta Pippei Middleton au participat 150 de invitați, printre care Prințul Harry, Donna Air și Roger Federer.

Vedeți aici imagini din biserica unde a avut loc nunta Pippei Middleton

 

 

 

 

Loading...

Citește și

 • pippa middleton nunta print george

  A fost o zi cu emoții pentru familia regală a Marii Britanii. Sora ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, s-a căsătorit cu bancherul James Matthews (42 de ani). Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica St. Mark, iar recepția în casa părintească a miresei. Kate Middleton a fost foarte emoționată și și-a dorit ca totul să iasă perfect pentru sora sa, însă cei mici i-au cam dat bătăi de cap.

 • pippa middleton

  A fost zi de sărbătoare în Marea Britanie! Sora Ducesei de Cambridge, Pippa Middleton (33 de ani), s-a căsătorit cu bancherul James Matthews, sâmbătă (20 mai). Ceremonia religioasă s-a încheiat deja. Pe invitații prezenți la biserica St. Mark i-a prins ploaia după ce au ieșit din lăcașul de cult.

 • kate pippa middleton

  Sâmbătă, 20 mai, Pippa Middleton intră și ea în rândul femeilor căsătorite, după ce sora ei, Kate, a devenit Ducesă de Cambridge în urma căsătoriei cu Prințul William, în 2011. Pippa, în vârstă de 33 de ani, îi va jura credință veșnică iubitului său, bancherul James Matthews (41 de ani), la Biserica St. Mark, în Berkshire.

 • printul george printesa charlotte

  Chiar dacă a fost nunta Pippei Middleton, sora Ducesei de Cambridge, toate privirile au fost ațintite către copiii lui Kate, Prințul Goerge (trei ani) și Prințesa Charlotte (doi ani). Micuții au fost adorabili în timpul celui mai important eveniment din Londra din această perioadă.