Ea e cea mai tânără miliardară din lume! La 19 ani, are o avere imensă

Ultima actualizare:

    Este obișnuită să economisească și este adepta serujurilor pe plajele din Grecia, unde prețurile sunt accesibile pentru toțifoto: Arhiva Personală
Este obișnuită să economisească și este adepta serujurilor pe plajele din Grecia, unde prețurile sunt accesibile pentru toțifoto: Arhiva Personală

În clasamentul Forbes cu cei mai bogați oameni din lume a ajuns și o adolescentă în vârstă de 19 ani. Tânăra are o avere exorbitantă, estimată la 1,2 miliarde de dolari. Sora ei de 20 de ani este a doua cea mai tânără miliardară din lume, după ea, având, de asemenea, o avere de 1,2 miliarde de dolari.

Norvegianca Alexandra Andresen (19 ani) a cunoscut viața de bogătașă când tatăl ei, Johan Andresen, i-a transferat 42% din bunurile Ferd, compania de investiții privat, deținută de familia lor de secole. Acest lucru s-a întâmplat în anul 2007, însă Alexandra a primit titlul de cea mai tânără miliardară din lume abia acum, deoarece guvernul norvegian face publice numai declarațiile fiscale ale persoanelor de peste 17 ani, potrivit businessinsider.com.

Cu toate acestea, tânăra nu este deloc o adolescentă fițoasă și iresponsabilă, în ciuda averii uriașe pe care o deține. Părinții ei au învățat-o să fie umilă și să economisească. Când era mai tânără, își punea deoparte banii de buzunar primiți și conducea numai mașini la mâna a doua.

Iată cum arată viața Alexandrei Andresen

Este deja bogată, dar asta nu a făcut-o pe Alexandra să renunțe la cea mai mare pasiune a ei: echitația. Adolescenta continuă să se antreneze și să participe la concursuri, iar până acum, a câștigat, deja, numeroase competiții de dresaj de cai.

A mers pentru prima oară la călărie când era un copil, iar de atunci, a început să lucreze din greu la cariera ei. Este triplu campioană la dresajul de cai în Norvegia, iar, în prezent, participarea ei la competiții este sponsorizată de Kingsland, o companie de echitație.

În prezent, Alexandra studiază științele sociale la Amsterdam University College. Cât despre averea moștenită, încă nu este sigură în legătură cu deciziile pe care trebuie să le ia. „Simt că am o mare responsabilitate. Într-un fel, cred că nu am meritat asta, în același timp, vreau să ajut la dezvoltarea Ferd și să fac compania mai bună. Să găsesc un mod prin care să dau ceva înapoi, asta cred că e dificil”, a declarat ea.

„Faptul că familia mea are resurse mi-a oferit multe oportunități, în special călăria, pentru că cere mult capital. Dar nu este destul să ai bani pentru a reuși în viață”, a adăugat adolescenta. Banii nu i-au întunecat deloc judecata și nu face abuzuri. Încearcă să trăiască ca o persoană normală, fără a face prea multe cheltuieli.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
geto daci jpg
semnare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net