Imagini din biroul lui Trump: ferestre antiglonț, zeci de premii și reviste Playboy

trump_2.jpg

donald trump
Donald Trump are un virou impresionant
Foto: Getty

Interviul pe care l-a acordat Donald Trump, viitorul președinte al Statelor Unite, jurnaliștilor de la The Times, respectiv Bild, a oferit mai mult decât opinia miliardarului despre viitoarele relații dintre SUA și Europa. Momentul, fiind filmat, se poate arunca o privire atentă prin biroul impresionant al magnatului.

Biroul președintelui ales american se află la etajul 26 din Trump Tower, de unde are o vedere panoramică asupra celebrului Central Park din New York, ferestrele fiind prevăzute cu sticlă antiglonț pentru a împiedica o eventuală tentativă de asasinare.

Pereții, biroul, chiar și canapeaua sunt acoperite cu premii și diverse obiecte si simboluri memorabile, inclusiv o revistă Playboy și mai multe fotografii din tinerețea sa. Pe birou s-a putut observa un portret înrămat al tatălui său, de la care a moștenit imensa avere și care a decedat în 1999 la vârsta de 93 de ani, după cum relatează Daily Mail.

Sunt de asemenea prezente și amintiri din timpul campaniei electorale, precum o mulțime de șepci cu celebrul său slogan „Make America Great Again” și două copii a cărții „Unprecedented”, în care vorbește depre lungul drum pe care l-a parcurs la Casa Albă. Haideți să aruncăm o privire mai atentă asurpa celor mai importante obiecte din biroul lui Trump:

1. „Beautiful Country”, un roman scris de J.R. Thornton. Este o poveste mai veche, transpusă în China din prezent, care se centrează pe prietenia dintre un băiețel american și unul chinez, pe care îl întâlnește în tmipul antrenamentelor cu Echipa Națională de Tenis pentru Juniori de la Beijing.
2. Două copii ale cărții „Unprecedented”, o carte CNN despre victoria lui Trump la alegerile prezidențiale.
3. Arborele Vieții, un premiu umanitar oferit lui Trump de către Fundația Națională Evreiască, în 1983.
4. Premiu oferit de Cupa Americii. Trump a trimis fonduri pentru un iaht american care a participat la un concurs de navigație de prestigiu care a început în 1851.
5. Sholom, un alt premiu umanitar, primit tot din partea comunității evreiești, pe care îl consideră unul dintre cele mai de preț obiecte ale sale.
6. Un portret al tatălui său, Frederick, care a murit în 1999. A fost un mare deținător de proprietăți care l-a inspirat pe fiul său.
7. Premiul patriotic Nathan Hale, oferit lui Trump în 2015. Muscheta este un simbol care îl comemorează pe Nathan Hale, un soldat executat de englezi în 1776, la vârsta de doar 21 de ani.
8. Un sticker din timpul campaniei electorale, pe care apare numele lui și celebrul slogan „Make America Great Again”.
9. Mai multe copii din „Financial Times”.
10. Mai multe copii ale reviste „Time”, înfățișându-l pe Trump drept Persoana Anului.
11. O copie a revistei „GQ”, unde Trump a apărut pe copertă.
12. Un bumerang, oferit ca premiu de către Forum Club în 1995 pentru revenirea în forță a afacerilor sale, după colapsul pieței din anii 1980. A fost numită „Revenirea deceniului”.
13. O fotografie cu Trump, alături de John F. Kennedy Jr, fiul celui de-al 35-lea președinte american, JFK, „John John”, cum ajunsese să fie numit, avea doar trei ani atunci când tatăl său a fost assinat. În 1999 a murit și el, dar într-un accident aviatic.
14. O copertă a revistei „Playboy”, din 1990. Trump este unul dintre puținii bărbați care au apărut pe coperta acestei reviste.
15. Varietate de personalități de revistă, desemnându-l pe Trump invitatul numărul 1 în emisiunea "The Apprentice", în 2014.

 

 

Loading...

Citește și

  • donald trump

    Donald Trump a declarat că este dispus să încheie o înțelegere cu premierul Marii Britanii pentru a face din Brexit „un lucru măreț”. Președintele ales american a vorbit într-un interviu despre „dragostea” lui față de Regatul Unit și a mărturisit că o va invita pe Theresa May la Casa Albă imediat după ce va investit în funcție.

  • grindeanu dragnea

    De obicei, doar ambasadorii țărilor străine la Washington DC iau parte la ceremonia de învestire a noului președinte ales. Cu toate acestea, Liviu Dragnea, liderul Camerei Deputaților și al PSD, și premierul Sorin Grindeanu au primit invitații pentru a participa la zilele dedicate lui Donald Trump, implicit la momentul glorios al numirii sale oficiale în funcția de președinte al SUA.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1