Îi e teamă să nu chelească! Prințul Harry face transplant de păr

printul_harry_meghan_markle.jpg

printul harry si meghan markle
Prințul Harry se teme să nu își piardă întreaga podoabă capilară
Foto: EPA

Disperat de gândul că va cheli la fel ca fratele lui, William, sau ca tatăl lui, Charles, prințul Harry (35 de ani) a început în secret un tratament de îndesire a podoabei capilare, informează tabloidul britanic Daily Mail.

Conform sursei citate, Harry a început procedurile la clinica Philip Kingsley încă de la finele anului trecut. Deși s-a mutat în Canada împreună cu soția lui. Meghan Markle (38 de ani), Harry continuă tratamentul comandând de pe Internet produsele anticalviție. Gurile rele spun că Meghan a insistat încă din 2018 ca Harry să facă ceva cu părul lui.

Tratamentul pare că dă rezultate, căci de la nuntă și până acum, podoaba lui capilară s-a dublat. Cei bogați și celebri apelează la clinica din Londra pentru a se asigra că obțin rezultatele dorite. Și Meghan a trecut pragul aceluiasi loc chiar înainte de a deveni ducesă, pentru a se asigra că părul ei arată perfect în ziua cea mare.

printul_harry.jpg

printul harry
Prințul Harry nu stă bine la capitolul podoabă capilară
Foto: EPA
Loading...

Citește și

  • Meghan Markle a fost ajutată de tatăl ei, Thomas Markle, în cariera de actriţă

    Tatăl lui Meghan Markle, Thomas Markle, se pregăteşte din nou de război cu fiica lui. Asta deşi o iubeşte şi ultima lui dorinţă este de a se întâlni cu ea.

  • meghan markle si printul harry

    Prinţul Harry şi Meghan Markle au decis să se separe de Casa Regală a Marii Britanii şi să îşi continue viaţa departe de atenţia publicului. Ieşirea din rândul membrilor familiei regale nu a fost una uşoară şi a presupus renunţarea la titluri şi la finanţarea publică. Harry a fost nevoit să renunţe la ceva ce ţinea în mod deosebit, funcţia sa în armată. Cu toate că în cadrul unui disurs ţinut la Londra, în 19 ianuarie, cu ocazia unui dineu caritabil, prinţul Harry a vorbit despre tristeţea pe care o resimte ştiind că va părăsI Casa Regală, se pare că situaţia nu este atât de gravă pe cât pare, cel puţin potrivit soţiei sale, actriţa Meghan Markle.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1