Ieri erau femei obișnuite, astăzi sunt prinţese

Ultima actualizare:

    Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au căsătorit la 19 mai 2018Foto: Guliver/Gettyimages
Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au căsătorit la 19 mai 2018Foto: Guliver/Gettyimages

Cine a spus că basmele cu Albă ca Zăpada sau Cenuşăreasa şi-au pierdut farmecul în vremurile noastre? La 19 mai, anul acesta, tocmai a devenit aievea visul tinerei Meghan Markle, fiica unei antrenoare de yoga, de 62 de ani, care, după ce a divorţat în 1988, şi-a crescut singură copilul. Însă povestea lui Meghan nu este singulară. Alte patru miracole au transformat peste noapte nişte cenuşărese în prinţese.

Iată cinci poveşti de dragoste uluitoare, care au transformat, peste noapte, destinele unor fete simple. 

Prinţul Harry şi Meghan Markle – Marea Britanie

El era „prinţul rebel”, care a crescut orfan de mamă, iar ea, o actriţă frumoasă, de la Hollywood. Harry (34 de ani) şi Meghan Markle (37 de ani) s-au întâlnit prima oară în iulie 2016, după ce un amic comun a „complotat” în favoarea lor. Harry i-a zâmbit şi a numit-o Rachel Zane (n.r. numele personajului din serialul „Suits”). S-au mai întâlnit de două ori în secret, apoi au mers în Botswana, unde „au dormit sub cerul liber”. Timp de şase luni au ţinut relaţia secretă. În noiembrie 2017, Meghan e cerută de soţie şi la 19 mai 2018 se căsătoresc. La scurt timp, vine vestea cea mare: cei doi aşteaptă un copil.


    Foto: Guliver/Gettyimages
Foto: Guliver/Gettyimages

Prinţul Frederik şi Mary Donaldson – Danemarca

Prinţul Frederik (50 de ani) a întâlnit-o pe Mary Elizabeth Donaldson (46 de ani) într-un bar din Sydney, în timpul Olimpiadei. Mary se afla la bar cu colegii ei de la o firmă de imobiliare şi a făcut cunoştinţă cu „Fred”, un european venit cu familia în Australia. A fost dragoste la prima vedere. Au ţinut o relaţie la distanţă până în 2002, când Mary se mută în Copenhaga. În 2003 prinţul Frederik o cere de soţie în timpul unei călătorii în Italia şi la 14 mai 2004, cei doi se căsătoresc. Au împreună patru copii: prinţul Christian (13 ani), prinţesa Isabella (11 ani) şi prinţii Vincent şi Josephine, ambii de 7 ani.

Regele Felipe şi Letizia Ortiz Rocasolano – Spania 

Regele Felipe al Spaniei (50 de ani) şi Regina Letizia (46 de ani) au avut starturi diferite în viaţă. Felipe i-a sfidat pe părinţii săi, pe regele Juan Carlos şi pe regina Sofia, anunţând că se căsătoreşte din dragoste şi a respins orice alianţă matrimonială „de sânge albastru”. Letizia, nepoata unui şofer de taxi, trecuse printr-un divorţ şi lucra în presa spaniolă. S-au cunoscut în 2002, în timpul unui interviu despre o pată de petrol, s-au logodit un an mai târziu şi în mai 2004 s-au căsătorit. Au împreună doi copii: prinţesele Leonor (13 ani) şi Sofia (11 ani).


    Foto: Guliver/Gettyimages
Foto: Guliver/Gettyimages

Regele Abdullah II şi Rania Al-Yassin – Iordania

Povestea de dragoste dintre regele Abdullah II (56 de ani) şi regina Rania (48 de ani) a început la un dineu din 1993. De atunci şi până azi, cei doi s-au susţinut reciproc, indiferent de situaţie. Rania Al-Yassin s-a născut în Kuweit, din părinţi palestinieni şi a studiat economia în Cairo şi Geneva, înainte de a se angaja la Citibank şi apoi la Apple. În iunie 1993, cei doi s-au căsătorit la Palatul Zahran, din Amman. Rania este cea mai iubită regină, având 10,8 milioane de admiratori pe Instagram. Cei doi au patru copii: pe prinţul Hussein (cel mai râvnit prinţ din lume la vârsta de 23 de ani), Prinţesa Iman (21 de ani), prinţesa Salma (17 ani) şi prinţul Hashem (12 ani).

Prinţul Carl Philip şi Sofia Hellqvit – Suedia

O poveste de iubire imposibilă: el, prinţ, iar ea, dansatoare exotică şi fotomodel de lenjerie intimă. Şi cu toate astea destinul a avut alt plan pentru ei: în 2010, prinţul Carl Philip (39 de ani) o invită la un prânz în oraş pe Sofia Hellqvist (33 de ani). El a cerut-o în căsătorie pe Sofia în iunie 2014, după o relaţie de trei ani şi în 2015 se căsătoresc. Sunt părinţii celor doi prinţi Alexandru (2 ani) şi Gabriel (un an) şi sunt consideraţi o familie modernă, dată drept model de toată lumea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net