Iată cine a cumpărat vila Playboy! A acceptat o condiție ciudată

playboy mansion 3.jpg

playboy mansion
Vila Playboy a fost evaluată la 200.000 de dolari
foto: Getty Images

Pusă în vânzare la începutul acestui an, celebra Playboy Mansion, unde locuiește în continuare fondatorul revistei iepurașului cu papion, Hugh Hefner, și-a găsit un nou proprietar. Cumpărătorul este nimeni altul decât vecinul lui Hefner, fiul de 32 de ani al unui miliardar.

Se pare că Hugh Hefner a avut noroc la vecini. Fondatorul revistei pentru bărbați Playboy a reușit să vândă conacul în stil gotic dintr-o suburbie selectă a orașului Los Angeles, iar cumpărătorul este mult mai tânărul său vecin, fiul miliardarului C. Dean Metropoulos.

Proprietatea a fost evaluată la 200.000 de dolari în momentul punerii în vânzare, iar sursele Daily Mail estimează că aceasta a fost cumpărată cu ”mai mult de 100 de milioane de dolari”.

Cumpărătorul, Daren Metropoulos, în vârstă de 32 de ani, este fiul omului de afaceri C. Dean Metropoulos, a cărui avere a fost estimată de revista Forbes la 2,4 milarde de dolari. Daren a cumpărat în 2009 proprietatea de lângă vila Playboy, pentru 18 milioane de dolari, și are de gând să unească cele două conace, după moartea lui Hefner.

Un lucru e sigur, Hugh Hefner, vânzătorul nonagenar al celebrului conac în stil gotic din Westwood, Los Angeles, va locui în continuare în Playboy Mansion, până la sfârșitul vieții. Aceasta a și fost, din capul locului, condiția pentru vânzarea vilei.

playboy mansion.jpg

playboy mansion
Hugh Hefner va locui la Playboy Mansion până la sfârșitul vieții
foto: AP

 

Construită în 1927, proprietatea cu piscină, grotă și cascadă a fost cumpărată de Hefner pentru un milion de dolari în 1971. Playboy Mansion este locul unde starurile zilei petreceau cu ”iepurașii” dezbrăcați. Despre Elvis Presley se spune că s-ar fi culcat aici cu opt vedete Playboy deodată, iar John Lennon a rămas în istoria locului după ce a dat foc unui tablou de Matisse pentru că și-a aruncat țigara aiurea. Starul de televiziune Bill Cosby, bun prieten cu Hefner, a fost acuzat de două femei că le-ar fi agresat sexual într-una din cele 22 camere ale vilei.

playboy mansion 2.jpg

playboy mansion
Piscina și celebra grotă de pe proprietatea lui Hugh Hefner
foto: AP
Loading...
 
 

Citește și

 • vila playboy de vanzare

  Celebrul conac Playboy a fost scos la vânzare. Cine își dorește această vilă luxoasă, unde au avut loc petreceri de pomină cu toată „lumea bună”, trebuie să scoată din buzunar 200 de milioane de dolari. Singura condiție este să accepte să locuiască alături de „tăticul” Playboy, Hugh Hefner (89 de ani). Din păcate pentru doritori, casa nu include și faimoșii „iepurași”.

 • laura cosoi

  Vestea că Playboy renunță la pozele cu femei goale a luat prin surprindere pe toată lumea. Revista dedicată bărbaților și-a făcut intrarea în România în noiembrie 1999. De pe copertă, Dana Săvuică le zâmbea misterios românilor care au așteptat lansarea revistei cu iepurași. Era o apariție surprinzătoare, dar nu a fost singura de acest fel de-a lungul istoriei Playboy în România. Iată trei vedete pe care nu te-ai fi așteptat să le vezi goale în revistă.

 • pamela anderson inglodata in datorii

  Pamela Anderson (48 de ani) va fi ultima vedetă care va poza nud pentru revista "Playboy", încheind astfel o tradiţie de apropae 60 de ani în care dive precum Madonna şi Cindy Crawford s-au dezbrăcat pentru celebra publicaţie dedicată bărbaţilor.

 • marilyn monroe imagini rare playboy

  Afinitatea lui Marilyn Monroe pentru camerele de fotografiat a propulsat-o spre celebritate. Era obișnuită să fie tot timpul în lumina reflectoarelor, iar fotografii o iubeau. Celebra blondă nu avea dimensiunule modelelor de acum. Marilyn avea 1.66 m înălțime și forme voluptoase. Era considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume și a rămas un simbol epocii de glorie a Hollywoodului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1