I-au dat 2 săptămâni de trăit. A scăpat cu un tratament găsit online

Ultima actualizare:

    Angel a învins cancerul datorită mamei saleFoto: arhivă personală
Angel a învins cancerul datorită mamei saleFoto: arhivă personală

O femeie căreia i s-au mai dat doar două săptămâni de trăit din cauza unei forme agresive de cancer a reușit să se vindece într-un mod miraculos. Mama sa este cea care ajutat-o printr-o metodă nerecomandată de niciun medic: a căutat tratamente pe Google .

Angel Tocknell (31 de ani) a fost diagnosticată cu cancer cervical într-o stare atât de avansată, încât doctorii nu i-au mai dat nicio șansă. Nici măcar nu au încercat să o opereze, căci tumora era foarte mare, informează The Mirror. Femeia a dezvoltat tumori de mărimea unor mingi de tenis în zona pelvisului, a ovarelor și a cervixului.

Cu toate ca nu i se mai dădea nicio șansă de supraviețuire, Angel și-a găsit îngerul salvator în persoana lui Kathy, mama sa, care nu a renunțat la luptă și a încercat să găsească orice modalitate de a-și salva fiica. Așa a ajuns Kathy să găsească informații despre un tratament revoluționar, pe Google: brahiterapia (radioterapia internă), o altă formă de radioterapie. Reprezintă un tratament avansat pentru afecţiunile oncologice, ce presupune plasarea de semințe sau surse radioactive în interiorul sau în apropierea tumorii, surse care administrează o doză mare de radiaţie în volumul tumoral şi totodată reduc expunerea la radiaţii a ţesuturilor sănătoase.

Acum, Angel, mama a doi copii, unul de 13 ani și unul de 4 ani, este sănătoasă și recunoascătoare mamei sale care nu a renunțat la ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net