Harry și Meghan Markle, tribut emoționant adus victimelor de la Christchurch: «Suntem alături de voi»

meghan-markle-printul-harry.jpg

Meghan Markle și prințul Harry la New Zeeland House
Ducii de Sussex le-au adus un omagiu celor 50 de victime din Noua Zeelandă
Foto: Getty

Ducele și ducesa de la Sussex au adus un omagiu emoționant victimelor atacului terorist din Christchurch, marți (19 martie). Prințul Harry și Meghan Markle au semnat în cartea de condoleanțe, deschisă la New Zeeland House, în numele familiei regale.

„Suntem alături de voi”, au scris ducii de Sussex. Ducele și ducesa de Sussex au ținut să aducă un omagiu victimelor atacului terorist din Christchurch. 50 de oameni și-au pierdut viața în urma atacului produs la două moschei. 

Regina i-a delegat pe Meghan Markle și Prințul Harry pentru a le aduce tribut victimelor din Noua Zeelandă

meghan-markle.jpg

Meghan Markle și prințul Harry au adus un omagiu victimelor de la Christchurch
Mesajul scris de Harry și Markle în cartea de condoleanțe
Foto: Getty

 

Printul Harry și Meghan au vizitat New Zealand House la Londra în marți după-amiază pentru a-și exprima condoleanțele și pentru a le transmite un mesaj de susținere familiilor victimelor. Cuplul a fost rugat de către regină să reprezinte familia regală britanică, fiind ultimii membri care au vizitat Noua Zeelandă când au început primul lor tur internațional, în luna octombrie a anului trecut, potrivit Daily Mail.

Ducii de Sussex au venit îmbrăcați solemn în negru și albastru închis. Cuplul a vorbit cu Înaltul Comisar al Noii Zeelande, Jerry Mateparae, înainte de a depune buchete florale și de a citi în liniște alte mesaje lăsate în urmă de către oameni.

Loading...

Citește și