Grecia a confirmat primul caz de coronavirus: o femeie de 38 de ani care a călătorit în nordul Italiei

femeie_cu_masca.jpg

femeie cu masca
O femeie de 38 de ani din Grecia a fost depistată cu coronavirus
Foto: Getty

Grecia confirmă primul caz de infectare cu coronavirus. Este vorba despre o femeie de 38 de ani, care a călătorit în Nordul Italiei.

Ministerul grec al Sănătăţii a precizat că o femeie în vârstă de 38 de ani, care a călătorit recent în nordul Italiei, este infectată. Pacienta este din Thessaloniki. Familia acesteia va fi plasată în carantină timp de 14 zile, anunță Mediafax.

Două persoane au murit în Franța din cauza coronavirusului

Miercuri, 26 februarie, autoritățile din Franța au raportat al doilea deces cauzat de coronavirus și primul al francez, după ce al unui cetățean chinez.

Anunțul a fost făcut de Jérôme Salomon, un oficial din cadrul Ministerului francez al Sănătăţii, care a precizat că persoana fusese internată „în stare extrem de gravă”, marți, 25 februarie, la un spital din Paris, notează rfi.ro. Bărbatul avea 60 de ani. Oficialul a anunţat trei noi cazuri de infectare cu coronavirus, astfel că numărul total al infecţiilor se ridică la 17 în Franţa.

Un al doilea pacient recent testat pozitiv, în vârstă de 55 de ani, se află internat în Amiens şi este în stare gravă, iar al treilea, în vârstă de 39 de ani, în Strasbourg, cu simptome uşoare.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1