Glumă cu tentă sexuală la adresa Elisabetei a II-a. Marea Britanie, scandalizată

Ultima actualizare:

    Elisabeta a II-a a fost luată în colimator la un post de radioFoto: Getty
Elisabeta a II-a a fost luată în colimator la un post de radioFoto: Getty

O glumă considerată nepotrivită a înfuriat întreaga Mare Britanie. Ținta a fost chiar suverana Elisabeta a II-a. Cu ocazia celor 90 de ani împliniți de Majestatea Sa, BBC Radio 4 a inclus în programul său o glumă cu tentă sexuală care a atras peste 100 de comentarii negative din partea ascultătorilor uimiți.

Plângerile au curs gârlă după ce pe post a fost dată ediția specială a show-ului "Don't Make Me Laugh" ("Nu mă face să râd"), cu ocazia zilei de naștere a Reginei. Emisiunea de comedie a avut la un moment dat o scăpare. Moderatorii au vrut să fie amuzanți și au spus: "Trebuie ca Regina să fi făcut sex de cel puțin patru ori". BBC și-a cerut scuze a doua zi pentru gafă, notează The Independent.

Gluma privitoare la viața intimă a Elisabetei și a Ducelui de Edinburgh a fost considerată "personală, supărătoare și înjositoare". Trustul BBC a oferit scuze în numele său și al realizatorilor emisiunii. "Nu am vrut niciodată ca programul nostru să coincidă cu ziua de naștere a Reginei și ne pare rău pentru ofensa cauzată de conținut și de momentul ales", a fost declarația reprezentanților BBC.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net