Gest plin de cruzime al unui cuplu canadian! Au adoptat o purceluşă pentru a o găti

Ultima actualizare:

    Porcuşorul a fost adoptat şi ucis fără milă de un cuplu canadian Foto: Twitter
Porcuşorul a fost adoptat şi ucis fără milă de un cuplu canadian Foto: Twitter

O purcelușă vietnameză adoptată de un cuplu dintr-un adăpost de animale din Canada a ajuns să fie omorâtă și mâncată. Cazul a provocat furie în rândul populației.

Rasta Sanctuary, care a salvat-o pe Molly, a postat pe Facebook că aceasta a fost unul dintre cei 57 de purceluși salvați din condiții îngrozitoare de la o fermă. Conform Global News, Molly a fost salvată și tratată cu iubire până când s-a însănătoșit și a fost adoptată de un cuplu în data de 19 ianuarie. Nimeni nu bănuia ce urma să i se întâmple purceluşei care fusese îngrijită cu atât de mult devotament. Cuplul a sacrificat-o fără milă, undeva între data de 19 inauarie şi 16 februarie, potrivit celor care se ocupă de soluţionarea cazului.

„Trebuie să fii un tip foarte special de persoană ca să adopți un animal de la o organizație pentru drepturile animalelor ca să-l omori și să-l mănânci”, a fost reacţia unuia dintre internauţi la citirea ştirii teribile. Mai mult decât atât, cei care au adoptat-o pe Molly nu s-au limitat la a o sacrifica, ci s-au filmat în timp ce pregăteau carnea purceluşei şi au publicat apoi imaginile pe internet.

Lorie Chortyk, purtătoare de cuvânt a BC SPCA, a declarat că bărbatul care a adoptat-o pe Molly a fost marcat în baza de date și nu va mai putea adopta niciodată vreun animal de la adăpost.

Cuplul nu va suferi consecinţe penale întrucât în Canada nu este ilegal ca proprietarii să îţi ucidă animalele de companie. Pentru că animalele sunt considerate proprietatea cuiva, doar acea persoană are dreptul să decidă ce face cu ele, fie ele câini, pisici sau alte animale sălbatice. În momentul în care adopţia este semnată, noi pierdem orice drept de a interveni, a declarat un reprezentant al adăpostului, potrivit metro.co.uk.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net