George și Charlotte, în centrul atenției la ziua de naștere a Reginei. Au fost adorabili

george_si_charlotte_1.jpg

george charlotte
Prințul George și Prințesa Charlotte au captat toată atenția celor din jur la eveniment
Foto: Getty

Sâmbătă, 17 iunie, a avut loc tradiționalul eveniment Trooping the Colour, care coincide de altfel și cu sărbătorirea oficială a zilei de naștere a Reginei Elisabeta. Familia Regală s-a alăturat spectacolului aviatic, însă adevăratele vedete au fost încă o dată cei doi copii ai Prințului William și ai lui Kate Middleton.

Prințul George și Prințesa Charlotte au făcut, ca de obicei, ce au știut ei mai bine, să capteze întreaga atenție, atât a invitaților și fotografilor, dar și părinților, menționează Vanity Fair.

george_si_charlotte_2.jpg

printul george
Până la începerea spectacolului aviatic, Goerge a fost tare plictisit
Foto: Getty

Micuța Charlotte (doi ani) a fost adorabilă în rochița de culoare roz, cu mânecuțe scurte, în timp ce Goerge, a fost morocănos și neastâmprat ca de obicei. A fost tare neliniștit atunci când au trebuit să se adune pentru fotografiile de grup, dar odată ce spectacolul aviatic a început, a fost complet absorbit de aeronavele Forțelor Aeriene Britanice.

george_si_charlotte_4.jpg

printul george printesa charlotte
Prințul George a fost neastâmpărat în timpul evenimentului
Foto: Getty

William și Kate, eleganți ca la orice eveniment, au strălucit în preajma celor doi copii ai lor. Ducesa de Cambridge a purtat și ea o rochie roz, realizată de Alexander McQueen și o bonetă Jane Taylor, în timp ce Will s-a prezentat cu binecunoscuta sa uniformă regală.

george_si_charlotte_3.jpg

printesa saudita
Familia Regală a participat la sărbătorirea oficială a zilei de naștere
Foto: Getty

Regina Elisabeta n-a uitat însă de momentele tragice care au îndoliat Marea Britanie în ultimele săptămâni. Tot în ziua de sâmbătă, Elisabeta a II-a și-a adresat public profunde regrete față de victimele atentatelor din Manchester și Londra, precum și a celor din incendiul din Grenfell Tower: „Astăzi este în mod tradițional o zi de sărbătoare. Totuși, anul acesta, este dificil să scăpăm de o stare națională de sobrietate.” Vineri, 16 iunie, Regina Elisabeta i-a vizitat pe toți cei răniți în atacurile teroriste, în semn de respect și alinare a suferinței victimelor.

Loading...

Citește și

  • kate middleton printul william george

    Copiii familiei regale a Marii Britanie s-au bucurat de prima vacanță la ski din viața lor, în Alpii Francezi. Micuții au fost în excursie alături de părinții lor, Prințul William (33 de ani) și Ducesa Kate Middleton (34 de ani), săptămâna trecuta. Pe contul oficial de Instagram al Palatului Kensington au fost publicate imagini inedite din escapada celei mai faimoase familii din Anglia.

  • printul george printesa charlotte

    Chiar dacă a fost nunta Pippei Middleton, sora Ducesei de Cambridge, toate privirile au fost ațintite către copiii lui Kate, Prințul Goerge (trei ani) și Prințesa Charlotte (doi ani). Micuții au fost adorabili în timpul celui mai important eveniment din Londra din această perioadă.