Fostul bodyguard al Dianei reacţionează la incidentul de la şcoala Prinţului George: „ Este inacceptabil!"

save_us.png

foto
Prinţul George a început şcoala săptămâna trecută
Foto: Instagram

Fostul angajat care s-a ocupat de protecţia membrilor Casei Regale a Marii Britanii a reacţionat dur privind zvonurile legate de existenţa unei breşe de securitate la şcoala în care învaţă Prinţul George.

O femeie a reuţit să intre în şcoala în care învaţă fiul Ducelui şi Ducesei de Cambridge şi să se plimbe nestingherită pe culoarele instituţiei de învăţământ un timp îndelungat până să fie întrebată de paznici care este scopul pentru care ea a pătruns în clădire.

„A fost o breşă inacceptabilă de securitate. Nimeni străin nu ar trebui să aibă acces în şcoală fără să fie verficat minuţios înainte. Dacă în locul femeii care a intrat ar fi fost un terorist...ce am fi făcut atunci? Ar fi fost prea târziu pentru a face ceva. Faptul că femeia aceea a putut ajunge, fără prea mult efort, la recepţie este îngrijorător. Pentru Casa Regală, ce s-a întâmplat ar trebui să fie un semnal de alarmă. George se află la şcoală de doar cinci zile şi observ că există erori grave făcute în modul în care îi este asigurată protecţia”. , au fost cuvintele lui Ken Wharfe, care s-a ocupat în trecut de protecţia Reginei Diana şi a Prinţului William. A adăugat faptul că înţelege dorinţa lui William ca Prinţul George să nu fie escortat la toaletă de gardieni, dar insită că este necesar ca aceştia să se afle permanent la porţile intituţiei pe care Prinţul o urmează. „ Din păcate, lumea este un loc mai puţin sigur faţă de acum 30 de ani. Trăim într-o eră în care terorisumul poate să lovească în orice moment. Paznicii Prinţului trebuie să fie pregătiţi să înfrunte teorişti sau indivizi bolnavi mintal care au o fixaţie pentru membrii Casei Regale”, a adăugat Ken Wharfe.

Nimeni nu îşi doreşte să îi vadă pe membrii Casei Regale deplasându-se într-o bulă de sticlă,înconjuraţi de bodyguarzi fiorişi, dar este la fel de adevărat că nici unul dintre noi nu vrea să se gândească la un atac terorist a cărui ţintă să fie micul George.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Prințul George a început școala la o instituție de învățământ din sudul Londrei. Timid, anxios și fâstâcit, micul prinț nu prea se simțea în largul lui. Nu doar emoțiile primei zile de școală și-au pus amprenta asupra stării lui de spirit, ci și absența mamei. Kate Middleton nu a putut să-l însoțească pe fiul său la cel mai important eveniment din viața lui de până acum, deoarece se simțea rău din cauza sarcinii.

  • printul george

    Joi, 7 septembrie, Prințul George (patru ani) a fost prima zi de școală. Dus cu mașina de tatăl lui, Prințul William, George nu a părut că s-a simțit în apele lui pe măsură ce a fost condus spre ușa instituției, chiar dacă a fost întâmpinat cu zâmbete și bucurie de directoarea școlii.