A fost singurul pasager din avionul către Bergamo

Ultima actualizare:
Operatorul de turism Novaturas a confirmat povestea lituanianului
Operatorul de turism Novaturas a confirmat povestea lituanianului

Asta da surpriză! Lituanianul Skirmantas Strimaitis s-a îmbarcat în cursa Novaturas din data de 15 martie, de la Vilnius către Bergamo, Italia. Când a ajuns la bord a încremenit: era singurul pasager şi avea la dispoziţie oricare dintre cele 182 de locuri.

Se întâmplă extrem de rar, dar iată că unii au noroc! Lituanianul Skirmantas Strimaitis a avut la dispoziţie un întreg avion Boeing 737-800 când a plecat în concediu.

A profitat de ocazie şi şi-a făcut o sumedenie de fotografii pentru că era singur cu cinci stewardese superbe şi doi piloţi, relatează CNN. Lituanianul a declarat că ”atunci când şi-a rezervat locul în avion nu şi-a imaginat că va fi singurul pasager”.

Aeronava are o capacitate de 189 de persoane la bord, dintre care 7 sunt personalul de bord. Operatorul de turism Novaturas a confirmat ulterior că Strimaitis a fost singurul de pe cursa Vilnius-Bergamo şi au menţionat că avionul a venit în Lituania plin cu un grup substanţial de pasageri şi că au preferat la întoarcere să zboare cu un singur om la bord.


    Operatorul de turism Novaturas a confirmat povestea lituanianului
Operatorul de turism Novaturas a confirmat povestea lituanianului

”Stewardesele au fost puţin intimidate la început când au realizat că sunt singur cu ele. Era o experienţă nouă pentru ele. Când au făcut instructajul de dinaintea decolării au vorbit cu o singură persoană, cu mine. Însă în loc să îmi spună că fotografiatul e interzis, au punctat că pot profita de ocazie pentru a face cât mai multe poze pentru că e o situaţie unică în istoria companiei. Am râs şi am glumit toată ziua pentru că m-am simţit timp de două ore, ca un împărat numit generic «Mr. Passenger» de toate cele cinci tinere”, a povestit pentru CNN Strimaitis. Când a coborât din avion pe aeroportul din Bergamo Orio al Serio, fetele au aplaudat şi piloţii i-au strâns mâna. Un incident similar a mai avut loc pe cursa Jet2 din Glasgow către Creta, când Karon Grieve ”s-a simţit ca un VIP”.

Tragedie din cauza unor păsări?

Avionul Boeing 737 Max care căzut la 10 martie, de la 700 de metri altitudine, la scurt timp de la decolarea de pe aeroportul din Adis Abeba, Etiopia, a fost doborât de o pasăre. 

Investigaţia a arătat că unul dintre senzorii aeronavei cu 157 de persoane la bord a fost avariat, iar piloţii nu au mai putut să redreseze botul aeronavei. 

Până la finalizarea anchetei, toate avioanele Boeing Max au fost reţinute la sol.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net