A fost găsită mașina teroriștilor din Paris

Atentate Paris.jpg

atentate teroriste paris franta
Autoritățile franceze cred că mai mulți teroriști au scăpat cu viață și au reușit să fugă în Belgia
foto: AP

Au apărut informații noi în ancheta atentatelor care au avut loc vineri seară (13 noiembrie) și care s-au soldat cu peste 120 de morți. Cel puțin unul dintre teroriști a încercat să intre în arena Stade de France, unde se desfășura meciul amical dintre Franța și Germania, partidă la care asista și președintele francez Francois Hollande. Poliția a descoperit o mașină abandonată la periferia Parisului, unde au fost găsite mai multe arme de asalt.

Este posibil să fi fost mai mulți teroriști implicați în atentatele de la Paris. Cert este că șapte kamikaze s-au aruncat în aer, iar al optulea a fost ucis de către forțele de ordine. Autoritățile franceze nu știu numărul exact al atentatorilor, potrivit Digi24.

Pe baza declarațiilor martorilor polițiștii au stabilit că mașina găsită a fost găsită a fost văzută în cel puțin două locuri în care au avut loc atentate. Apoi mașina a fost găsită la abandonată la periferia Parisului.   

Acum polițiștii cred cu tărie că este posibil să fi fost mai mulți teroriști implicați în atentatele de la Paris. Autoritățile cred că teroriștii au abandonat mașina și au făcut rost de un alt autoturism, apoi s-au îndreptat către Belgia.

Anchete sunt și în Belgia, unde au fost făcute trei arestări. Este vorba despre un cetățean francez și doi belgieni despre care se crede că ar fi fost la Paris vineri, înaintea atacurilor.

Loading...
 
 

Citește și

 • bataclan teroristi atentate paris

  Au apărut primele imagini surprinse în timpul atacului terorist din sala Bataclan, unde concerta formația Eagles of Death Metal. Vineri (13 noiembrie), au avut loc șase atentate teroriste în Paris. Jihadiștii au împușcat oameni la întamplare apoi s-au aruncat în aer. Atacurile s-au soldat cu peste 120 de morți și 350 de răniți.

 • atentate in paris terorist identificat

  A fost identificat unul dintre teroriștii care au îndoliat Europa. Vineri (13 noiembrie), au avut loc șase atentate simultane, în Paris, care s-au soldat cu moartea a cel puțin 129 de persoane, și rănirea altor 350. Unul dintre jihadiști a fost identificat după amprente. Autoritățile franceze i-au găsit degetul în locul unde s-a aruncat în aer.

 • patrick pelloux charlie hebdo paris

  Un doctor care scris pentru Charlie Hebdo a tratat răniții din atentatele de vineri seară (13 noiembrie). La nici un an de la atacul terorist asupra redacției Charlie Hebdo, Parisul a retrăit coșmarul terorismului. Peste 120 de persoane și-au pierdut viața, iar alte 350 au fost rănite. Printre primii doctori care au ajuns la fața locului s-a numărat și Patrick Pelloux, care scria pentru publicația franceză care a fost atacată în ianuarie.

 • atentate paris

  Inima Europei a fost zguduită de șase atentate teroriste, vineri (13 noiembrie). Bilanțul provizoriu al atacurilor de la Paris a ajuns la 129 de morți și 350 de răniți. Numărul victimelor ar fi fost și mi mare dacă paznicii nu l-ar fi oprit pe unul dintre teroriștii sinucigași, chiar la intrarea în stadion, unde se juca un amical între Franța și Germania, și unde era prezent președintele francez François Hollande .

 • atentatele din paris filmul evenimentelor

  Un posibil complice al atentatorilor de la Paris, un bărbat de 51 de ani din Muntenegru, a fost arestat săptămâna trecută în Germania. La bordul mașinii sale au fost găsite mai multe pistoale, arme automate, muniție, două grenade și explozibili. Totodată, destinația setată în sitemul de navigație al autoturismului era Paris.

 • atentate paris strazi paris pustiu

  Atentatele teroriste de vineri noapte i-au îngrozit pe francezi, care au preferat să stea în case şi să nu mai iasă pe străzi. Sâmbătă, oraşul a fost pustiu după incidentele armate. Toate şcolile şi universităţile, dar şi pieţele şi chioşcurile de ziare au fost închise.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1