Fost consilier al lui Trump: «O va deporta pe Melania dacă decide să divorțeze de el!»

Ultima actualizare:

    Ce spune fostul consilier al Casei Albe despre un posibil divorț între Donald Trump și MelaniaFoto Getty Images
Ce spune fostul consilier al Casei Albe despre un posibil divorț între Donald Trump și MelaniaFoto Getty Images

După ce la unele evenimente publice, în urma scandalului sexual în care a fost implicat Donald Trump, Melania, Prima Doamnă SUA, a arătat un comportament rece și sfidător față de soțul ei, multe voci au susținut că este posibil ca soția Președintelui SUA să se gândească chiar la un divorț. Deși Melania Trump și-a „spălat pacatele” ulterior, adoptând o atitudine de soție iubitoare, căzând în cealaltă extremă, câteva speculații cu privire la eventualul divorț tot au rămas un subiect de interes în spațiul media.

Fostul consilier al Casei Albe, Omarosa Manigault Newman, a comentat pe marginea subiectului legat de un posibil divorț, explicând că acest eventual demers făcut de Melania ar costa-o scump pe aceasta. Omarosa a susținut faptul că Trump, din cauza firii lui răzbunătoare, va găsi o modalitate prin care își va deporta soția din America, dacă Melania va decide într-un final să încheie mariajul cu șeful statului. În noua ei carte, un memoriu pe care l-a întocmit, în care a scris despre timpul petrecut la Casa Albă, doamna Newman a explicat faptul că președintele SUA va reuși să-i anuleze certificatul de cetățenie americană Melaniei, în cazul unui divorț. Astfel, Prima Doamnă va fi nevoită să se întoarcă înapoi în țara natală, Slovenia, dacă decide să se separe de Trump și să-l „umilească” în acest mod, pe durata mandatului lui de președinte. 


    Gesturile pe care Melania le făcea în timpul unor evenimente oficiale au dat naștere unor speculații cu privire la un eventual divorț Foto Getty Images
Gesturile pe care Melania le făcea în timpul unor evenimente oficiale au dat naștere unor speculații cu privire la un eventual divorț Foto Getty Images

„Cum Donald știe cu exactitate modul în care ea și-a obținut cetățenia, el ar putea, în cazul în care ar exista niște nereguli, să le folosească pentru a invalida documentul. El este un om foarte răzbunător, și nu va trece cu vederea absolut nimic. Dacă Melania îl va umili cerându-i divorțul cât el se află încă la conducere, va găsi o modalitate să o pedepsească”, a declarat fostul consilier al Casei Albe, conform celor de la The Independent

Cum a obținut Melania cetățenia americană

De-a lungul timpului, au existat speculații cu privire la modul în care Melania Trump și-a obținut cetățenia americană. Se presupune că ea și-a obținut premisul de cetățean oficial SUA în 2006, printr-un program destinat celor cu „abilități extraordinare”, cum ar fi persoane precum cercetători din mediul academic, cunoscut sub denumirea „Elita EB-1” sau „Einstein visa”.  Dacă se dovedește că a obținut cetățenia în acest mod, prin falsificarea unor documente, permisul îi poate fi ridicat și exsită posibilitatea să fie deportată. În ultimele două luni, administrația Trump s-a ocupat chiar de asemenea cazuri. 

Ce spune purtătorul de cuvânt al Melaniei 

Purtătorul de cuvânt al Melaniei, Stephanie Grisham, a răspuns speculațiilor menționate în cartea lui Omarosa, care insinuau că Prima Doamnă abia așteaptă să se termine mandatul lui Trump pentru a putea divorța de el. „Este dezamăgitor că reacționează așa, într-o manieră atât de egoistă, mai ales dacă luam în considerare toate oportunitățile pe care i le-a oferit președintele”, a spus purtătorul de cuvânt despre fostul consilier al Casei Albe. 

În timpul campaniei electorale, Trump a susținut că soția lui a obținut cetățenia în mod legal și că aceasta va ține chiar o conferință de presă în acest sens. Acest lucru momentan nu s-a întâmplat. După ce Omarosa i-a adus câteva acuzații și lui Trump în noua ei carte, președintele SUA a numit-o pe aceasta „câine” și „scursură a societății”, prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net