Finlandezii, protest de 12 zile la Helsinki împotriva cerşetorilor din România

Ultima actualizare:

Protestatarii, care au venit ieri cu rulotele în faţa Ambasadei României din capitala Finlandei, au de gând să "cerşească" timp de 12 zile, purtând o pancartă pe care scrie: "cerşetor finlandez- ultima opţiune pe piaţa internă".

Ei au făcut şi o pagină specială pe Facebook la care au aderat aproape 18.000 de finlandezi hotărâţi să le susţină cauza. "O parte din ei sunt cu noi aici, alţii au promis că ajung şi vor sta câteva zile. E inadmisibil. Un cerşetor câştigă, în medie, 80 de cenţi pe oră", a spus  Olli Kekkonen (32 de ani), unul dintre promotorii acestei mişcări, potrivit presei finlandeze.

image

Ce cred ei că vor reuşi cu această formă de protest? "Cel puţin vom crea o dezbatere. Vrem să se acorde atenţie şi acestor probleme. În opinia mea, cred că românii ar trebui ajutaţi în ţara lor de origine. UE ar trebui să se implice la îmbunătăţirea condiţiilor cetăţenilor români", a mai spus Kekkonen.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net