Sex la birou între colegi VIDEO

Ultima actualizare:

    Cei doi colegi s-au sărutat pătimaş timp de minute în şirFoto Captură
Cei doi colegi s-au sărutat pătimaş timp de minute în şirFoto Captură

Dragostea poate veni de oriunde, cu precădere la locul de muncă, unde stai cu colegii foarte multe ore din zi sau din noapte.

Doi colegi de birou din Christchurch, Noua Zeelandă au decis că nu mai are rost să-şi înfrâneze sentimentele şi într-o seară de vineri când erau singurii rămaşi în birou, au trecut la acţiune. Cei doi au început să se sărute şi în scurt timp au renunţat la haine şi au început să facă sex. Din păcate pentru ei însă, birourile de sticlă erau amplasate lângă un bar, iar cei prezenţi acolo au filmat momentul pătimaş dintre cei doi colegi şi au publicat imaginile pe Facebook şi Twitter. Astfel de aventuri nu trebuie trăite cu lumina aprinsă. "Tot pub-ul a observat ce fac cei doi şi s-au uitat la ei pe toată desfăşurarea actului. După ce au terminat, în bar s-a sărbătorit cu vin", a scris cel care a publicat clipul pe reţelele de socializare.

Cuplul riscă să rămână fără loc de muncă

Astfel de incidente de obicei nu rămân fără urmări pentru participanţi. Cel mai probabil va fi şi cazul celor doi îndrăgostiţi care erau agenţi de asigurări la Marsh Ltd. Unul dintre superiorii celor doi a vorbit cu cei de la nzherald.co.nz şi a declarat: "Astfel de comportament nu este unul de încurajat şi cu siguranţă dezaprobăm asemenea activităţi la locul de muncă. Angajaţii au dreptul la viaţă privată însă în momentul în care ea aduce prejudicii imaginii companiei se impun anumite măsuri".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net