Fiicele lui Donald Trump, Crăciun exotic în Palm Beach! Ce bine arată în bikini

untitled.png

foto
Tiffany şi Ivanka s-au relaxat în staţiune de lux deţinută de Donald
Foto:Arhivă personală

Două dintre fiicele preşedintelui Statelor Unite ale Americii, Tiffany (24) şi Ivanka Trump (36) au transmis admiratorilor o altfel de urare de Crăciun. Din incinta unei staţiuni de vacanţă frecventată de cei cu buget peste medie, îmbrăcate în costume de baie, surorile Trump le-au urat prietenilor virtuali toate cele bune şi le-au trimis pupici.

Tifanny a fost cea care a filmat şi a încărcat filmuleţul pe Instagram. Cele două au zâmbit camerei şi au trimis pupici admiratorilor virtuali, fiind îmbrăcate în costume de baie minuscule, în timp ce pe fundal se putea auzi cu uşurinţă un colind specfic american, potrivit dailymail.co.uk. Tiffany, care a folosit un filtru foto special pentru a crea impresia că are un halo de înger deasupra capului, a purtat o pereche de ochelari de soare identică cu cea deţinută de Ivanka. Ochelarii sunt creaţia casei Dior şi se pot achiziţiona la preţul de 585 de dolari.  Tifanny s-a bucurat alături de sora sa de vacanţa petrecută în resortul de lux deţinut de nimeni altcineva decât Donald Trump, după ce anul acesta a trecut prin mai multe evenimente nefericite care şi-au pus amprenta asupra ei. Printre acestea se numără despărţirea de cel care i-a fost partener de viaţă timp de doi ani, Ross Mechanic.

untitled.png

Foto
Ivank Trump şi Tiffany Trump
Foto:Arhivă personală

Nici Melania Trump nu a uitat de admiratorii săi şi încărcat o fotografie în care poartă un fes de spiriduş. Imaginea nu a fost prea bine primită de internauţii care au scris tot felul de comentarii răutăcioase, spunâns că faţa soţiei lui Donald Trump pare diformă.

melania_8.jpg

foto
Fotografia încărcată de Melania Trump pe Instagram cu ocazia sărbătorilor de iarnă
Foto:Arhivă personală

Cel care a fost cel mai încântat de sărbătorile de iarnă pare să fi fost Donald Trump, judecând după numărul de mesaje scrise admiratorilor. Preşedintele S.U.A a transmis nu mai puţin de trei mesaje în mai puţin de 12 ore, folosindu-se de contul său de Twitter, unde este foarte activ. 

Loading...

Citește și

  • melania trump statuie bosnia amuzant

    Melania Trump a vrut să transmită un mesaj degajat pe Twitter în prima zi de Crăciun, dar lucrurile au ieșit fix pe dos față de cum se aștepta. Prima doamnă a Americii a publicat o fotografie trecută printr-un filtru special de Crăciun, în care a făcut o figură surprinsă.

  • melania trump

    Dincolo de poza oficială, cu Donald și Melania Trump mână-n mână sau chiar zâmbindu-și cu afecțiune, nu se află, din păcate pentru familia prezidențială din SUA, nimic. După ce fotoreporterii se retrag, fostul fotomodel în vârstă de 46 de ani îi întoarce spatele la propriu milionarului de 70 de ani.