Fiica cea mare a lui Trump aduce numai belele! Cum a reușit să se facă de râs

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fiica cea mare a președintelui Donald Trump a fost acuzată că poartă exclusiv branduri de lux, în comparație cu Michelle Obama, care a militat mai mereu pentru creațiile designerilor americani.

În afară de Convenția Partidului Republican, acolo unde Ivanka a purtat o rochie roz din propria sa linie de creație, aceasta preferă creațiile Oscar de la Renta, Carolina Herrera, Altuzarra.

simeon stalpnicul png

În noiembrie , anul trecut, fiica președintelui a fost criticată pentru ca a abuzat de un spot electoral al tatălui său la emisiunea ”60 Minutes” pentru a-și promova linia de bijuterii. În timpul interviului, aceasta a purtat o brățară de aur, ce costa peste 13.000 de dolari. În ziua următoare, Ivanka a trimis un email intitulat ”alertă de modă” jurnaliștilor de fashion din întreaga lume, promovându-și brățara. Emailul conținea și o fotografie cu ea, alături de Trump, la primul interviul televizat după ce acesta a câștigat alegerile prezidențiale din SUA. Emailul s-a răspândit repede pe rețelele sociale, iscând o avalanșă de critici asupra ei.

simeon stalpnicul png

În luna iulie a anului trecut, Ivanka Trump a ridicat din sprâncene atunci când a fost acuzată că a introdus în propria sa colecție o rochie fără mâneci pe care a purtat-o la o Convenția Natională a Republicanilor, atunci când tatăl ei a fost nominalizat pentru a intra în cursa pentru fotoliul de la Casa Albă. Imediat după convenție, ea a trimis un mesaj pe Twitter cu un link care redirecționa fanii care voiau să cumpere aceași rochie dar nu de pe site-ul creatoarei, ci din site-ul ”Magazinul Ivankai”, la un preț redus, de numai 182 dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net