Fetiţă răpită din braţele mamei! Răpitorii au cerut 120.538 €, drept răscumpărare

Ultima actualizare:

    Fetiţa care a fost răpită, împreună cu mama ei, AngelineFoto: Facebook
Fetiţa care a fost răpită, împreună cu mama ei, AngelineFoto: Facebook

Amy-Le de Jager, o fetiţă de 6 ani, a fost răpită din brațele mamei ei, în fața unei școli. Cazul din Africa de Sud a șocat planeta, pentru că autoritățile s-au văzut neputincioase în găsirea răpitorilor care au cerut o recompensă de 120.538 €, pentru că știau că tatăl fetiței era pilot de F1 la șalupe de viteză.

Amy-Lee de Jager, o fetiţă frumoasă din Johannesburg, a fost răpită din braţele mamei ei, Angeline, din faţa unei şcoli. Asta numai pentru că tatăl ei, Wynand de Jager, este un faimos pilot de F1 la șalupe de viteză cu mulţi bani. Poliţia nu a fost în stare să dea de urma răpitorilor. Din fericire, însă, infractorii s-au speriat de amploarea care s-a dat cazului şi au abandonat micuţa victimă într-un colţ de stradă în toiul nopţii. Amy-Lee a fost găsită de un cuplu, plângând, după 19 ore de când a fost răpită. Părinţii devastaţi au povestit chinurile prin care a trecut, dar au răsuflaţi uşuraţi pentru că a fost salvată.

Răscumpărarea nu a fost plătită

Poliţia a informat că răpitorii nu au reuşit să smulgă nici un ban din răscumpărarea uriaşă pe care au cerut-o de la familia fetiţei răpite. Louise Horn, mătuşa micuţei, a făcut dezvăluiri pentru site-ul TimesLIVE: “A fost găsită. Răpitorii au abandonat-o în stradă şi o femeie şi un bărbat au auzit-o plângând şi au dus-o repede la o staţie de poliţie. Era în jur de ora 2.00, dimineaţa. Totul este în regulă. Nu a fost agresată. I s-au făcut teste la spital. Familia esste încă foarte afectată. Dar suntem recunoscători că e vie. Au fost cele mai lungi 19 ore din viaţa noastră şi suntem cu adevărat bucuroşi că e din nou împreună cu noi. Primul lucru pe care Amy-Lee l-a cerut după ce s-a întors a fost să-l vadă pe frăţiorul său, Jayden, de 5 ani”. Fetiţa a fost răpită din braţele mamei în faţa unei şcoli din Johannesburg, iar răpitorii au ceut o răscumpăre de 120.538 € pentru a o elibera.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net