Fetiță de 12 ani, lăsată însărcinată de un pensionar. I-a provocat avortul cu un umeraș

abuzata.jpg

abuzata
O fetițăa fost violată și maltratată timp de aproape zece ani de un pedofil
Foto: Getty

Un pensionar pedofil în vârstă de 71 de ani a fost condamnat la 25 de ani de închisoare după ce a violat și maltratat o fetiță timp de aproape zece ani. La 12 ani, a lăsat-o însărcinată, dar i-a provocat avrotul folosind un umeraș.

Raymond Hodges, originar din Barry, Țara Galilor (Marea Britanie) este pensionarul care a siluit în mod repetat o fetiță a cărei copilărie a fost complet distrusă. Potrivit The Mirror, copilul a fost batjocorit, bătut, ars, maltratat și amenințat că-i ucide familia timp de aproape un deceniu. Avea obiceiul să și filmeze anumite acte sexuale, iar acestea au constituit probe esențiale pentru procurori.

La vârsta de doar 12 ani, copila a rămas însărcinată, astfel că Hodges a maltrat-o și i-a provocat avortul folosind un umeraș. Fetița, al cărei nume a rămas anonim din motive legale, a rămas traumatizată și se confruntă acum cu probleme de comportament, a abandonat școală și a încercat de mai multe ori să se sinucidă.

Fetița a declarat în fața judecătorilor că „i-a fost furată șansa la o copilărie fericită”. Hodges, care și-a recunoscut faptele, a fost condamnat la 25 de ani de închisoare.

Loading...
 
 

Citește și

  • fetita violata agresiune sexuala siluita

    Judeţul Iaşi este de mai mulţi ani fruntaş în privinţa numărului de dosare penale privind agresiunile sexuale, scrie adevarul.ro. Câteva cazuri au șocat opinia publică: bunicul care și-a abuzat nepoata de 3 ani, elevă de 11 ani violată de șase indivizi, minoră care a filmat în timp ce era siluită de tată.

  • abuz sexual

    „Jurnalul unui incest”, așa au fost intitulate memoriile unei tinere femei care a scris cum a fost abuzată sexual încă de la vârsta de trei ani chiar de către propriul tată. În mod șocant, femeia afirmă că odată cu trecerea timpului, a început să-i placă să facă sex cu tatăl său.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1