Femeia de jumătate de tonă a slăbit 230 kg! Cum arată acum

Ultima actualizare:
Catrina a slăbit 230 de kilograme şi vrea să continue regimul
Catrina a slăbit 230 de kilograme şi vrea să continue regimul

Cea mai grasă femeie din lume, care cântărea jumătate de tonă, a reuşit să slăbească aproape 230 de kilograme. Catrina Raiford, în vârstă de 38 de ani, avea o greutate care o depăşea pe cea a unei maşini mici, dar a reuşit să scape de aproape jumătate din ea. A rămas însă cu o problemă: un exces de piele ce cântăreşte 63 de kilograme.

Catrina a fost nevoită să stea la pat timp de cinci ani din cauza greutăţii. Kilogramele în plus i-au adus numeroase probleme de sănătate. Momentul în care o partea a casei a trebuit dărămată pentru ca medicii să o ducă la spital a convins-o pe femeie să intre la un regim strict.

A mâncat doar porţii foarte mici şi s-a rezumat la carne foarte slabă, fructe şi legume. De atunci, a pierdut aproape 230 de kilograme şi nu are de gând să se oprească aici. Are însă o problemă: a rămas cu un exces de greutate de 63 de kilograme. 


    Catrina a slăbit 230 de kilograme şi vrea să continue regimulFoto: Arhiva personală
Catrina a slăbit 230 de kilograme şi vrea să continue regimulFoto: Arhiva personală

"Sunt mult mai fericită acum. Am stat atât de mult timp în pat, că acum vreau să fiu liberă. Îmi place să alerg, să merg la sală de trei sau patru ori pe săptămână", a povestit Catrina, conform mirror.co.uk. 

Femeia e disperată să scape de excesul de piele, care îi pun sănătatea în pericol. Doctorii i-au explicat că şi această piele îi îngreunează situaţia şi poate duce la complicaţii. 

Catrina a început să se îngraşe din copilărie, după ani de abuzuri sexuale, în care se refugia în dulciuri. La 12 ani, mama sa a început să îi facă haine pe comandă, pentru că nu găsea mărimea în magazine. Din cauza traumei, Catrina a început să stea numai în casă şi să mănânce excesiv. Şi-a pierdut slujba şi nu a mai putut să se ridice din pat. 

"A fost cea mai grea perioadă din viaţă. Îmi doream să mor", a povestit Catrina. În 2003, medicii au vrut să o ducă la spital, din cauza unor probleme respiratorii. Nu au putut să o scoată pe uşă din casă, aşa că au dărâmat un perete. "A fost cel mai rău lucru care mi s-a întâmplat. Dar a fost lucrul care m-a salvat". 

S-a apucat de un regim bazat pe calorii reduse, cu ajutorul unui specialist şi a început să meargă la sală. A pierdut 133 de kilograme şi apoi a făcut o operaţie de bypass gastric, datorită căruia a mai pierdut 100 de kilograme. Mai are nevoie de o operaţie pentru a îndepărta pielea în exces. Ea a lansat o campanie de donaţii online, pentru a strânge cei 10.000 de dolari necesari pentru intervenţie. 

"Anul trecut mi-am luat primul costum de baie. Sunt fericită cu mine. Nu vreau să îndepărtez pielea din motive estetice. Am nevoie de operaţie pentru sănătatea mea". 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net