Felicitarea de Crăciun a Ducilor de Sussex a stârnit controverse pe internet! Ce-i nemulțumește pe fani

Ultima actualizare:
Fotografia Ducilor de Cambridge a fost primită cu laude de către admiratorii Casei Regale Britanice
Fotografia Ducilor de Cambridge a fost primită cu laude de către admiratorii Casei Regale Britanice

După ce familia regală britanică a oferit publicității felicitările pe care le vor trimite apropiaților lor de Crăciun, ce constau în poze cu membrii familiei, fanii Casei Regale Britanice au observat imediat un detaliu pe care l-au considerat ca fiind supărător.

Deși imaginea în care apar Meghan și Harry este una de poveste, realizată chiar la nunta Ducilor de Sussex, mulți admiratori ai monarhiei britanice au susținut că alegerea fotografiei a reprezintă o gafă de proporții, având în vedere că aceasta este mai mult decât asemănătoare cu poza pe care Meghan Markle și fostul ei soț au folosit-o pe post de invitație la nuntă, conform news.com.

Familia regală britanică a ales pozele care vor ajunge pe felicitările de Crăciun

Ca în fiecare an, familia regală britanică a dat publicității fotografiile care vor servi drept felicitări de Crăciun, care au fost publicate pe contul oficial al Palatului Kesington. Deși fotografia ce-i înfățișează pe Ducii de Cambridge, alături de cei trei copii ai lor, a făcut furori pe internet, se pare că Ducii de Sussex nu au fost la fel de norocoși.

Fanii Casei Regale Britanice au observat imediat că poza pe care Meghan și Prințul Harry o vor folosi pe post de felicitare de Crăciun seamănă izbitor cu imaginea pe care actuala Ducesă și fostul ei soț au ales-o pentru a le aminti invitaților lor data în care a avut loc nunta.

Fotografia Ducilor de Sussex, care a fost aleasă pentru felicitarea de Crăciun de anul acesta
Fotografia Ducilor de Sussex, care a fost aleasă pentru felicitarea de Crăciun de anul acesta

Imaginea aleasă de Ducii de Sussex pentru felicitarea de Crăciun a stârnit controverse

Admiratorii lui Harry au taxat-o imediat pe Meghan, susținând că aceasta a făcut o gafă de proporții atunci când a acceptat poza în sine drept felicitare de Crăciun, deoarece acest lucru îl pune pe Prințul Harry într-o situație jenantă. Fotografia Ducilor de Sussex a fost făcută cu ocazia nunții celor doi, la recepția pe care Meghan și Harry au dat-o la Frogmore House pe 19 iunie. În fotografie, cei doi miri stau cu spatele și privesc, îmbrățișați, un frumos foc de artificii.

Cele două imagini sunt asemănătoare
Cele două imagini sunt asemănătoare

Poza le-a părut imediat cunoscută admiratorilor Casei Regale Britanice, având în vedere că, la nunta lui Meghan din 2011, cu Trevor Engelson, aceasta a publicat o fotografie aproape identică, pentru a le reaminti invitaților data nunții, în care ea și viitorul ei soț stăteau într-o poziție similară, cu fața spre mare. 

Comentariile nu au întârziat, bineînțeles, să apară, fanii familiei regale britanice considerând că asemănarea dintre poze îl pune pe Harry într-o lumină nefavorabilă. „Harry, ce se întâmplă cu tine?! Felicitarea ei cu Trevor este exact la fel, exceptând faptul că într-una se uita la ocean, în cealaltă la focul de artificii! Ambele, alb-negru, în ambele cei doi sunt îmbrățișați, în ambele fotografii se stă cu spatele..”, a comentat un internaut. Totuși, deși au existat și persoane care nu s-au lăsat deranjate de acest detaliu, în comentariile din dreptul imaginii în cauză s-a creat o adevărată controversă, pusă pe baza „umilirii” lui Harry.


    Cele două imagini sunt asemănătoare
Cele două imagini sunt asemănătoare

Și sora lui Meghan, Samantha Marlke, a comentat în legătură cu acest subiect: „Ideea de a-ți întoarce spatele mi se pare neobrăzată, mai ales pentru o felicitare de Crăciun. E ca și când ai spune: Crăciun fericit! Uitați-vă la fundul meu”, a declarat Samantha, potrivit Eonline.com

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net