A făcut parada modei pe sârmă la 840 de metri înălţime!

faith-dickey.jpg

faith dickey parada modei
Faith Dickey, la 840 de metri înălțime, în Rio de Janeiro, cu pantofi ce au tocuri de 6 cm, în timp ce fâşia e lată de doar 3,5 cm
Foto: Photoland/Caters

Faith Dickey a demonstrat că femeile sunt sexul tare! Tânăra (26 de ani) din Austin, Texas, a reușit să intre în istorie după ce a mers pe sârmă, la o înălțime de peste 840 de metri, în pantofi cu toc-cui de 6 cm.

Faith a uimit pe toată lumea de pe faleza din Rio de Janeiro, când a făcut parada modei pe o sârmă, încălţată în pantofi cu toc. Faith a mers pe o distanţă de aproape 30 de metri, încălţată ca la nuntă pe o fâşie lată de doar 3,5 cm.

Pe sub rochiţa înflorată şi-a mascat un ham de siguranţă menit să o salveze dacă păşea în gol. Ea este prima femeie care a ajuns la borna de 100 de metri pe o sârmă. Performanţa a fost cu atât mai periculoasă cu cât vântul bătea cu putere.

Loading...
 
 

Citește și

  • harta lume

    Topul celor mai prospere țări din lume a fost dat publicității luni, 9 noiembrie, de experții de la Legatum Londra. Organizația a luat în calcul indicatorii tradiționali precum produsul intern brut pe cap de locuitor (PIB), dar și indicatori precum libertatea pesonală, sănătatea, educația, antreprenoriatul și oportunitățile oferite locuitorilor acestor țări. Pe primul loc printre cele mai prospere țări din lume se află Norvegia, în vreme ce România se află pe locul 50, dintr-un total de 142 de țări.

  • locuri abandonate

    Cei pasionați de călătorie sunt mai mereu fascinați de locurile puţin cunoscute din întreaga lume, care ascund povești inedite. Acestea așteaptă să fie descoperite de cei mai curajoși turiști, dornici de o aventură memorabilă. Click! îți propune un tur al celor mai frumoase locuri părăsite, care merită să fie vizitate măcar o dată în viață.

  • eleganta

    Revista People realizează, în fiecare an, un top al celor mai elegante persoane din lume. Anul acesta, pe primul loc se află o actriță faimoasă de la Hollywood, care a reușit să își păstreze o imagine publică impecabilă.

  • Fotografiile sexy cu frumoasa judecătoare din Moldova au făcut înconjurul planetei şi i-au adus titlul de cea mai sexy judecătoare din lume. Svetlana Tizu, numită prin decret prezidenţial la şefia Judecătoriei Centru Chişinău, e cel mai frumos vis al puşcăriaşilor când îşi ascultă sentinţa.