Atentat sinucigaş în Istanbul! Cinci morţi şi 36 de răniţi

explozie_istanbul.jpg

explozie in istanbul
Explozia din Istanbul a avut loc în centrul orașului, într-o zonă turistică
foto: Twitter
Citeste tot despre: 

O explozie puternică a avut loc în centrul orașului turc Istanbul, sâmbătă (19 martie). Incidentul s-a desfășurat pe strada Istiklal, în apropierea Pieței Taksim, o zonă turistică puternic circulată.

Update 16.45: Ministerul Sănătăţii de la Ankara a confirmat că 12 cetăţeni străini au fost răniţi în deflagraţie. Atacatorul şi-a detonat bomba în faţa unui doner kebab, după ce iniţial a vrut s-o facă într-o zonă mai aglomerată, dar s-a speriat de numărul mare de poliţişti.

Update 14.00: Cinci persoane au murit, iar alte 36 au fost rănite în atacul sinucigaș de la Istanbul, potrivit unor informații difuzate la postul de televiziune Digi 24.

Update 12.36: Potrivit mirror.co.uk, cel puțin patru persoane au murit în urma exploziei, iar alte 20 au fost rănite.

Update 11.32: Potrivit unor informații difuzate de postul de televiziune Digi 24, este vorba de un atac sinucigaș.

Potrivit martorilor citați de sputniknews.com, două persoane au murit, iar alte șapte au fost rănite în urma exploziei din Istanbul. La fața locului s-au mobilizat mai multe ambulanțe. 

Loading...
 
 

Citește și

  • aeroportul din istanbul

    Un imigrant sirian se află de mai bine de un an în Aeroportul internațional din Istanbul, într-o zonă rezervată „pasagerilor cu probleme”. Acestuia i se refuză accesul, de către autorități, pe teritoriul Turciei.

  • cancer san femei programari medic turc spital istanbul

    Pacientele cu cancer ovarian, de sân şi alte afecţiuni ginecologice au şansa să primească consultaţii gratuite în tratarea problemelor de sănătate de la specialişti turci. Un renumit specialist ginecolog vine sâmbătă (19 Martie) la Bucureşti pentru a studia dosarele medicale ale româncelor în suferinţă.